Rypäleiden sadonkorjuu vuorokauden ensimmäisinä tunteina ja puristus pneumaattisesti laadun säilyttämiseksi. Rypälemehu virtaa painovoiman avulla ruostumattomiin terässäiliöihin. Alkoholikäyminen kontrolloidussa lämpötilassa alkaen 12 °C:sta ja päättyen 20 °C:seen. Viini kypsyy sakan päällä 4–6 kuukautta ja pullotetaan 2 kuukautta ennen myyntiä.
Väriltään vaaleankeltainen, kultaisin sävyin. Tuoksu voimakas ja monimuotoinen. Mineraaliset tuoksut ovat erittäin miellyttäviä ja sekoittuvat tasapainoisina kypsien hedelmien aromeihin, luumua, persikkaa ja banaania. Maku aluksi notkea ja pyöreä, kypsillä aromeilla täydennettynä. Avautuessaan se kasvattaa runsaasti ilmettään ja päättyy hyvin tasapainoiseen loppumakuun. Tämä viini on täyteläinen, ja siinä on jatkuva aromaattinen rikkaus.
Tämä Sancerre Blanc on helppo yhdistää valkoisen lihan ja vuohenjuuston kanssa ja sopii myös täydellisesti tuoreen kalan ja äyriäisten kanssa tarjoiltuna, lisänä ripaus sitruunaa.
Rypäleet: Sauvignon Blanc.
Silver reward in concours des vins de Loire, concours des Ligers
Cited in « Sommeliers International » Japan and France
Mark of 16/20 in the special Belgium guide “vins et terroirs authentiques”
Wine spectator : 88/100
Wine enthusiast : 91
Guide Hachette des vins