Yritys ja Ihmiset palveluksessasi

Tampereen Viinitukku Oy
Tampere Wine Wholesale Ltd.

Vaittintie 8, 33960 Pirkkala,  Finland

Puh/Tel: +358 (0)10 3090 800

Fax: +358 (0)10 3090 801

tilaukset@tampereenviinitukku.fi

Toimitusjohtaja

Marko Horto

+358 (0)50 572 9072

Viinitukun tiimiä lempeästi luotsaava Marko on toiminut firman harmaantuvana yrittäjäosakkaana vuodesta 2009. Pitkäjänteinen, johdonmukainen ja ratkaisukykyinen Marko on tyyppinä rennon asiallinen sekä avoin uusille ideoille ja ajatuksille. Hän ei menetä malttiaan, vaikka Viinitukun lauman johtaminen vaatiikin toisinaan pidennettyä pinnaa ja poikkeuksellista huumorintajua. Pitkän ravintolataustan omaavan Markon auttava käsi on saatavilla aina, kun se ei ole kiinni tennismailassa.

Myyntijohtaja

Veli Salonen

+358 (0)40 727 0246

Veli on Viinitukun motivoitunut ja järjestelmällinen myyntijohtaja, jonka vahvuuksia ovat organisointikyky, kokonaisuuksien hallinta ja päättäväisyys. Veli on väkevien tuotteiden moottoriurheileva tietokanta, ja hän on tuonut tullessaan elinvoimaa, tarmoa ja uutta osaamista usealle osa-alueelle. Ongelmien ja esteiden sijaan Veli näkee tulevassa ratkaisuja ja mahdollisuuksia ja toimiikin työyhteisössään kuin energisoiva ja innostava kirkasvalolamppu.

Myyntipäällikkö

Antti Hämäläinen

+358 (0)50 444 0350

Pirkanmaan ja Länsi-Suomen alueesta vastaavalla myyntipäälliköllä Antilla on tukkuportaan alkoholikaupasta yli kymmenen vuoden kokemuksen tuoma rauhallisuus ja asiantuntevuus. Antti on rehti ja suoraselkäinen, helposti lähestyttävä ja joustava. Hänen ammattitaitoaan terästää loistava ja paikoin mestarillisen tummanpuhuva huumorintaju – perjantait pelastavat viikkotiedotteet ovat perinteisesti supliikin Antin käsialaa.

hamalainen

Varastotyttö

Anu Mäkelä

+358 (0)40 1733 337

Viinitukun valloittava Anu vastaa varastosta ja pitää firman pojat aisoissa. Kupliva, hersyvä ja aurinkoinen Anu pitää huolen siitä, että tuotteet rantautuvat varastolle ja jatkavat sieltä matkaansa uusille omistajilleen ajallaan, asianmukaisesti ja helläkätisesti – tuotteiden kovaotteiset käsittelijät saavatkin hetkessä kuulla kunniansa. Sosiaalisesti ja verbaalisesti lahjakas Anu juo kahvinsa ennen kukonlaulua ja on hämmästyttävän virkeä jo aamuvarhain. Jos soitatte tilausta, varatkaa aikaa! 😉

anu

Myyntipäällikkö

Mika Huovinen

+358 (0)44 5700 433

Helsingin, Itä-Suomen ja Lapin myynnistä vastaavalla Mikalla on kirjaimellisesti puoli Suomea hallussaan. Myyntipäällikkönä Mika on vakuuttava, asiantunteva ja pitkäjänteiseen myyntityöhön harjaantunut. Vahvaa sosiaalista pelisilmää, kurinalaisuutta, sitoutuneisuutta ja lajituntemusta tarvitaan myös vapaa-ajan tatameilla, kun Mika valmentaa tulevaisuuden osaajia kansainvälisesti menestyvässä karateseurassa Lahdessa.

mika

Myyntipäällikkö

Juhani Häkkinen

+358 (0)50 4440 348

Pääkaupunkiseudun hyväntuulinen ja eloisa myyntipäällikkö Juhani on ravintola- ja viinialan monitoimiosaaja, rohkea toiminnan tyyppi, joka on parhaimmillaan ratkaisulähtöisessä asiakastyössä, aktiivisessa verkostoitumisessa ja tiimityöskentelyssä. Kollegoidensa tapaan Juhani pitää ammatillista osaamistaan yllä mielellään myös vapaa-ajalla. Hyvän viinin ja ruoan lisäksi Juhanin sydäntä lähellä ovat perhe, ystävät ja luonnollisesti Jokerit.

jussi

Myyntipäällikkö

Joni Luoto

+358 (0)50 5540 445

Lounais-Suomen alueesta sekä Alko- ja tax-free-kaupasta vastaava Joni on Viinitukun välttämättömän Turku-kiintiön korvaamaton täyttäjä. Tavoitteellista ja määrätietoista myynnin ja viinien monitaituria voisi kuvailla firman duracelliksi, jonka vuorokaudessa on kaikella todennäköisyydellä enemmän tunteja kuin 24. Akkujaan aikaansaava Joni latailee aktiivisesti kamppailulajien parissa.

joni

Tuottajayhteistyö

Felix Bertschinger

+358 (0)400 395 516

Viinitukun tuottajayhteistyöstä vastaava kosmopoliitti Felix on pitkän linjan viiniammattilainen. Sveitsin ja Italian rajalla parhaillaan päivystävä monikansallinen viiniguru tietää viineistä enemmän kuin pätevä viinikirja ja tuntee useampia viininviljelijöitä ja -tekijöitä kuin keskivertopuolueella on äänestäjiä. Felix pitää Viinitukun kollegansa aktiivisesti ajan tasalla viinimaailman tapahtumista.

Tiedotusvastaava

Janette Rosi

+358 (0)40 7041 702

Tiedotuksesta ja markkinoinnista vastaava Janette on Viinitukun tuore tamperelaisvahvistus. Omien sanojensa mukaan oma-aloitteisuudestaan, vastuuntuntoisuudestaan, tehokkuudestaan, ulospäinsuuntautuneisuudestaan, sopeutumiskyvystään, luovuudestaan ja hyvästä käytöksestään huolimatta hänellä on täysi työ pysyä perässä Viinitukun poikien kepposissa.

Vartiointi

Alma & Tatu

Viinitukun valtuutetut ja tarkkaavaiset vahdit Alma & Tatu eivät suotta hötkyile. He muistuttavat kollegoitaan yhtenään siitä, että hyvät työnvalvojat delegoivat valtaa tiimilleen eivätkä puutu yksityiskohtiin. Puoleensavetävä parivaljakko on kuitenkin tauotta työkavereidensa käytettävissä, mikäli tiimi tarvitsee neuvoja.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.