Yritys ja Ihmiset palveluksessasi

Tampereen Viinitukku Oy
Tampere Wine Wholesale Ltd.

Vaittintie 8, 33960 Pirkkala,  Finland

Puh/Tel: +358 (0)10 3090 800

Fax: +358 (0)10 3090 801

tilaukset@tampereenviinitukku.fi

Toimitusjohtaja

Marko Horto

+358 (0)50 572 9072

Viinitukun tiimiä lempeästi luotsaava Marko on toiminut firman harmaantuvana yrittäjäosakkaana vuodesta 2009. Pitkäjänteinen, johdonmukainen ja ratkaisukykyinen Marko on tyyppinä rennon asiallinen sekä avoin uusille ideoille ja ajatuksille. Hän ei menetä malttiaan, vaikka Viinitukun lauman johtaminen vaatiikin toisinaan pidennettyä pinnaa ja poikkeuksellista huumorintajua. Pitkän ravintolataustan omaavan Markon auttava käsi on saatavilla aina, kun se ei ole kiinni tennismailassa.

Myyntijohtaja

Veli Salonen

+358 (0)40 727 0246

Veli on Viinitukun motivoitunut ja järjestelmällinen myyntijohtaja, jonka vahvuuksia ovat organisointikyky, kokonaisuuksien hallinta ja päättäväisyys. Veli on väkevien tuotteiden moottoriurheileva tietokanta, ja hän on tuonut tullessaan elinvoimaa, tarmoa ja uutta osaamista usealle osa-alueelle. Ongelmien ja esteiden sijaan Veli näkee tulevassa ratkaisuja ja mahdollisuuksia ja toimiikin työyhteisössään kuin energisoiva ja innostava kirkasvalolamppu.

Myyntipäällikkö

Antti Hämäläinen

+358 (0)50 444 0350

Pirkanmaan ja Länsi-Suomen alueesta vastaavalla myyntipäälliköllä Antilla on tukkuportaan alkoholikaupasta yli kymmenen vuoden kokemuksen tuoma rauhallisuus ja asiantuntevuus. Antti on rehti ja suoraselkäinen, helposti lähestyttävä ja joustava. Hänen ammattitaitoaan terästää loistava ja paikoin mestarillisen tummanpuhuva huumorintaju – perjantait pelastavat viikkotiedotteet ovat perinteisesti supliikin Antin käsialaa.

hamalainen

Varastotyttö

Anu Mäkelä

+358 (0)40 1733 337

Viinitukun valloittava Anu vastaa varastosta ja pitää firman pojat aisoissa. Kupliva, hersyvä ja aurinkoinen Anu pitää huolen siitä, että tuotteet rantautuvat varastolle ja jatkavat sieltä matkaansa uusille omistajilleen ajallaan, asianmukaisesti ja helläkätisesti – tuotteiden kovaotteiset käsittelijät saavatkin hetkessä kuulla kunniansa. Sosiaalisesti ja verbaalisesti lahjakas Anu juo kahvinsa ennen kukonlaulua ja on hämmästyttävän virkeä jo aamuvarhain. Jos soitatte tilausta, varatkaa aikaa! 😉

anu

Tuottajayhteistyö

Felix Bertschinger

+41 79 555 95 51

Viinitukun tuottajayhteistyöstä vastaava kosmopoliitti Felix on pitkän linjan viiniammattilainen. Sveitsin ja Italian rajalla parhaillaan päivystävä monikansallinen viiniguru tietää viineistä enemmän kuin pätevä viinikirja ja tuntee useampia viininviljelijöitä ja -tekijöitä kuin keskivertopuolueella on äänestäjiä. Felix pitää Viinitukun kollegansa aktiivisesti ajan tasalla viinimaailman tapahtumista.

Myyntipäällikkö

Mika Huovinen

+358 (0)44 570 0433

Mika vaikuttaa Itä-Suomessa ja Lapissa. Mika se on kanuunojen kanuuna! Nykään Mikan löytää lisäksi kiertämässä myös isolla Kirkolla….

Myyntipäällikkö

Juhani Häkkinen

+358 (0)50 444 0348

Helsingin ja Turun alueiden El Hefe (ainakin omasta mielestä)

Kuva otettu Heymann Löwensteinilla ennen laihdutuskuuria noin 20kg sitten…

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.