Coulée de Serrant on oma AOC-luokitusalueensa ja köynnösten keski-ikä on 45–50 vuotta. Maaperä on liuskekiveä ja kvartsia. Viini käy alueen alkuperäisiä hiivakantoja hyväksikäyttäen vapaasti ilman lämpötilasäätelyä. Viiniä kypsytetään 8 kuukauden ajan 500 litran tynnyreissa, joista enintään 5 % on uutta tammea. Ruokana suositellaan kanaa sienillä ja kermakastikkeella, vasikanlihaa, kuhaa voikastikkeen kera sekä kampasimpukoita. Sopii erinomaisesti myös maukkaiden juustojen, kuten Cantal’n, Salers’n ja Comtén kylkeen. Viini on biodynaamisesti viljelty vuodesta 1981, Ecocertin ja Demeterin sertifioima.
Käyttösuositus: ensimmäisen viiden kypsytysvuoden aikana avaa pullo 24 tuntia ennen maistelua tai dekantoi kahdesti 2 tuntia ennen maistamista. 5-10-vuotiaat, avoinna 12 tuntia ennen maistelua tai dekantointi 2 tuntia ennen maistelua. Yli 10 vuotta, avoinna 2 tuntia ennen maistelua tai dekantointi maistelun yhteydessä. Ikääntymispotentiaali 30 vuotta ja enemmän.
Rypäle: Chenin Blanc.