Ferrari F.lli Lunelli S.p.a.

Viinimaailmassa Ferrarin legendan on luonut yksi mies, Giulio Ferrari. Hänen unelmansa pohjatyönä oli opiskelut Montpellierin School of Viticulture -linjalla 1800 -luvun lopulla. Tavoitteena oli synnyttää jotain samaa glamouria kuin Champagnessa oli tarjolla

Chateau Bouquet Du Monbrison

Bouquet de Monbrison on Château Monbrisonin kakkosviini ja rypäleet tulevat Château Desmirailin tarhojen alueelta. Kyseiset tarhat kuuluvat myös M. de Monbrison omistukseen ja näin viini on saanut nimensä. Desmiral on Margaun alueen 3 Cru Classe tarhoja ja tunnettu hienostuneista ja voimakkaista viineistään. Viiniä on

Cloof

Kun Cloofin ensimmäiset viinitarhat istutettiin vuonna1966, Darlingin alue tunnettiin vielä paremminkin vehnän viljelyalueena. Nykyään alue on lisänyt mainettaan myös viinitarhoillaan ja Cloofinkin kokonaisviljelmät ulottuvat jo 145 hehtaarin laajuudelle. Alueell tyypillinen kaakkoistuuli suojelee rypäleitä liialta kosteudelta ja taudeilta, sekä myöskin viilentää paahtavaa aurinkoa. Köynnösten juuret joutuvat

Chateau Vieux Brun

Vieux Château Brun on Château La Gannen kakkosviini. Tämä Lounais-Pomerolissa sijaitseva neljän hehtaarin tila on Merlot rypäleen sydänseutuja ja juuri kuin luotu tälle persoonalliselle lajikkeelle. Brun tehdään tilan nuorimmista viineistä ja viinin kypsentämiseen käytetään pääasiassa vuoden ikäisiä tynnyreitä.  

Bodegas Callia

Bodegas Callia sijaitsee Tulum Valleyn alueella San Juanin maakunnassa. Alueen peruspiirteisiin kuuluvat erittäin runsas aurinkotuntien määrä, vaihteleva maaperä, savea, hiekaa ja hiesua sekä ilmasto-olosuhteisiin voimakkaimmin vaikuttava paikallinen Zonda -tuuli. Laakso sijaitsee keskimäärin 650 metrin korkeudella ja sen vuotuinen sademäärä on noin 92 mm. Bodegas Callian

Renardiere, Domane De La Renardiere

Työskenneltyään ensin usean vuoden Napa Valleyn ja Uuden-Seelannin eri viinitiloilla, Jean-Michel Petit perusti vuonna 1990 Domaine de la Renardiere -tilan Juran alueelle vaimonsa Laurencen kanssa. Tuotanto on alusta asti perustunut ideologiaan, jossa alueen maaperän ja ilmaston suodaan luonnollisella tavalla tuottaa paikallisesti uniikkeja viinejä. Tilalla on

Huinck & Co Nz

Huinck&Co-yrityksen on perustanut Wim Huinck 1980-luvun alussa. Hänen johdollaan yhtiöstä on tullut edelläkävijä uuden maailman viinien segmentissä. Aloittaen pullottamisella Kalifornian viinejä, EDC Antwerpen NV:ssä, yhtiöstä tuli pian Hollannin yksi johtavista uuden maailman viinien tuontia ja pullotusta harjoittavista yhtiöistä. Toiminnan alussa he toimivat ainoastaan hollantilaisten jälleenmyyjien

Reinhartshausen, Schloss Reinhartshausen

Schloss Reinhartshausenin palstoilla viljeltiin viiniä jo vuonna 1337 ja kuuluisat palstat, kuten Marcobrunn, olivat jo silloin arvostettuja ja haluttuja. Tilan omistajiin lukeutui muun muassa Westphalian kreivisuku, joka myös rakennutti tilan nykyisen päärakennuksen. Prinsessa Marianne von Preussen (Wilhelm I:n tytär) hankki linnan omistukseensa vuonna 1855. Marianne

Chateau De Saint-cosme

Château de Saint-Cosmen viinitila sijaitsee Gigondasin sydän-alueilla ja omaa pitkät gallialais-roomalaiset perinteet. Tämä 27 hehtaarin suuruinen tila on kuulunut samalle suvulle jo vuodesta 1490 ja nykyään 22 hehtaarin alueella olevia viiniköynnöksiä viljellään 14. sukupolvessa. Vuonna 1972 silloinen tilan omistaja Henri Barruol kiinnostui luonnonmukaisesta viljelystä ja

Cantina Sociale Vitucultori Canicatti

Antiikin Sisilian sydämessä, Caltanisettan ja Agrigenton alueilla, on viininviljely ollut aina osa asukkaiden toimeentuloa ja kulttuuria. Noissa historiallisissa maisemissa on 480 tuottajan muodostama osuuskunta Viticultori Canicatti jo 40 vuoden ajan tuonut esiin paikallista luonnetta ja kulttuuria yhdistettynä nykyaikaisiin laatuvaatimuksiin ja teknologiaan. Osoituksena tuotannon ja tuotteiden

Dezat & Fils, Andre

Loiren joen yläjuoksun molemmin puolin sijaitsee kaksi kukkulaa, Pouilly-Fumé ja Sancerre, joilla viljellään Sauvignon Blanc rypälettä. Sanotaan, että alueet ovat rypäleen ainoa oikea kotiseutu. Dezatin suku on omistanut näillä kukkuloilla tarhoja jo vuodesta 1550 lähtien. André Dezat on Loiren laakson arvostetuimpia viljelijöitä. Itse hän on

Grimaux, Earl Des Grimaux

Pacoryn perhe on valmistanut Calvadosta vuodesta 1959. Tila on perheyritys ja tuottaa vain pienehköjä määriä vuosittain. Pacoryn perheen kriteeri on laatu, ei määrä. Kaikki tuotteet valmistetaan puhtaasti käsityönä ja perinteitä kunnioittaen. Vanhennettavat tisleet dekantoidaan vuosittain ja käytössä on vain pieniä tynnyreitä. Keinotekoisia lannoitteita ei

Nove Vinarstvi

Nove Vinarstvi eli “uusi viinitila”, on nimensä mukaisesti viimevuosina perustettu viinilä, joka vastaa viljelystä ja tuotannosta 102 hehtaarin alueella lähellä Mikulovia Etelä-Moraviassa. Tila jakautuu kahteen osaan; "Slunecny Vrch” (aurinkoinen kukkula) ja “Lange Warte” -tarhoihin. Näistä ensimmäinen käsittää 42 hehtaarin alan etelään suuntautuvia loivia hiekkaisia rinteitä

Tenuta Col D’orcia

Della Ciaian suku perusti myöhemmin Fattoria di Sant`Angelon nimellä tunnetun tilan 1700-luvulla. Tila siirtyi 1800-luvun lopussa Francheseille ja 1900-luvun alussa talo keskittyi tuottamaan Brunelloa ja perinteistä Moscadelloa, mikä ilmenee tilan osallistumisesta vuonna 1933 järjestettyihin Italian hienojen viinien myyntinäyttelyyn Sienassa. Tila jakautui kahtia vuonna 1958 tuolloin

La FÉe

La Fée Absintti oli ensimmäinen, jota ranskassa alettiin valmistaa uudelleen vuoden 1913 kiellon jälkeen. La Fée on ainoa Absintti, joka on valmistettu yhteistyössä Ranskan Absinttimuseon kanssa ja puhtaasti alkuperäisen reseptin mukaan. Absintin historia alkaa vuodesta 1792, kun ranskalainen lääkäri Pierre Ordinaire tislasi ensimmäistä kertaa vahvaa,

Luxardo S.p.a.

Luxardo on perustettu vuonna 1821 ja on yhä edelleen täysin perheyhtiö ja yksi Euroopan vanhimmista liköörejä valmistavista yrityksistä. Yritys perustettiin Zaran kaupunkiin Dalmatian rannikolle, josta se toisen maailmansodan jälkeen siirtyi Padovan lähelle ja alkuaikoina Luxardo niitti mainetta myymällä tuotteitaan mm Itävallan hoville. Nykyään jo kuudes

Vale Dona Maria, Quinta Vale Dona Maria

Cristiano van Zellerillä on pitkä historia Douron alueen viinintekijänä. Aikaisemmin hän on toiminut viinintekijänä ja osaomistajana Quinta do Novalissa. Vuonna 1995 hän kuitenkin perusti ensimmäisen täysin oman viinitilansa (Quinta de Vale da Mina), ja vuotta myöhemmin hän otti hoitoonsa vaimonsa suvun omistuksessa olevan Quinta do

Pierre Peters

Petersin suku on alkujaan Luxemburgista. Tila on ollut suvun omistuksessa 1880-luvulta saakka, jolloin siellä viljeltiin chardonnay -rypäleitä viinin valmistusta varten. Pierre Peters astui ohjaksiin vuonna 1946 ja alkoi valmistaa omaa nimeään kantavaa samppanjaa. Hänen poikansa François Peters otti vetovastuun vuonna 1968 ja hänen työnsä ansiosta

ViÑedos Y Bodegas MuÑos

Munozin perhe omistaa noin 80 hehtaaria viinitarhoja Noblejasin ympäristössä. Tilan on perustanut Blas Muñoz vuonna 1940 ja nykyään tilaa johtaa kolmannessa sukupolvessa Bienvenido Muñoz Pollo, Master of Wine, erittäin arvostettu ja palkittu viinintekijä alueella. Tilan alkuperäiset, 1800-luvulta peräisin olevat kellarit, on uudistettu nykyaikaisiksi, kosteuden ja

Susurro Wines

Susurro Wines on argentiinalaisen Salentein -viinituottajanyrityksen tuotemerkki eurooppalaisille viineille. Salenteinin ns. lentävät viinintekijät konsultoivat laadukkaita viinitiloja ja valmistavat yhteistyössä ennen kaikkea oivallisella hinta-laatusuhteella varustettuja viinejä.

Joguet, Charles Joguet

Charles Joguet muutti 1960-luvulla Montparnasselle ollakseen yhdessä ystäviensä kanssa ja kehittääkseen taiteellisia kykyjään taidemaalarina. Isänsä kuoleman jälkeen hän palasi Chinoniin missä Père Taffoneau opetti häntä tekemään viiniä. Charles kiinnostui enemmän ja enemmän Chinonista ja sen historiasta. Domaine Charles Joguet omistaa maita, joilla viiniä viljeltiin jo

Nittnaus, Weingut Hans Und Christine Nittnaus

Land of the great wines - Austria - Burgenland - Lake Neusiedl. Nittnausin perheen viinihistoria ulottuu aina vuoteen 1683, jolloin suvun ensimmäinen viinitilan omistus on dokumentoitu. Tämä Itävallan suurimmalle viinialueelle sijoittuva tila on tuottanut viinejä aina noista ajoista lähtien kunnioittaen seudun viljelyolosuhteiden poikkeuksellisuutta. Varsinkin Neusiedl

Bodegas Agnusdei Terre Firme

Bodegas Agnusdei Terre Firme sijaitsee Salnes Valleyn sydämessä Meanossa ja tuottaa Galician sekä Rias Baixasin alueiden raikkaita valkoviinejä. Yritys on perustettu vuonna 2005.