Kauniin vaaleankeltainen ja kirkas. Tuoksussa trooppista hedelmää, sitrusta, mineraalisuutta sekä kukkaisuutta. Miellyttävän hapokas makurakenne, jota täyteläisyys, yrttisyys ja hedelmäisyys tasapainottavat. Jälkimaultaan täyteläisen mehevä. Terästankkikäymisen jälkeen viiniä on kypsytetty suurissa tammitynnyreissä 8-9 kuukautta. Tämä herkullinen viini on erittäin monikäyttöinen ruokaviini sopien kalalle ja äyriäisille.
Rypäleet: Vernaccia di San Gimignano, Trebbiano Toscano sekä muut paikallliset aromaattiset lajikkeet.
Teruzzi
Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat rinnakkain Teruzzissa; huippuluokan viinitila, joka etsii jatkuvasti innovatiivisimpia ratkaisuja parhaiden viinien tuottamiseksi kunnioittaen samalla paikallista perintöä ja Toscanan viiniköynnöksen ja viinin perinteitä. Teruzzi on muinaisen Toscanan nykyaikainen arvostus, jolla on vuosisatojen vanha perinne. Se ilmentää yrityksen vahvaa sidosta alueeseensa, alkuperäpaikkaansa. Sen matka on jatkuvasti korostanut San Gimignanon, arvokkaimman resurssin, Vernaccian historiallista perintöä. Valkoviini jota 1300-luvun lopulla Euroopassa tarjoiltiin kuninkaiden, paavien ja varakkaiden kauppiaiden pöydissä. Huolimatta muutaman vuosisadan arvostuksen laskusta, vuonna 1966 se oli ensimmäinen italialainen viini, jolle myönnettiin valvotun alkuperänimityksen asema. Enrico Teruzzin vuonna 1974 perustaman tilan osti vuonna 2016 Morettin perhe. Nykyään Teruzzi omistaa 60 hehtaaria Vernaccia -tarhoja.