Kirkas, oljenkeltainen väri. Elegantti, alkoholiton riesling, jonka tuoksussa hedelmäisyyttä, persikkaa, mineraalisuutta ja hitunen petrolia. Makuprofiili on erittäin raikas, eläväinen ja suuntäyttävän hapokas. Oivallinen viini aperitiiviksi ja erilaisille kalaruuille sekä äyriäisille yhdistettäväksi. Rypäleet: Riesling. Jäännössokeri 55,0 g/l.
Weinkellerei Adam Trautwein
Weinkellerei Adam Trautwein on kolmannen sukupolven perheyritys, joka sijaitsee Rheinhessenissä. Adam Trautwein, nykyisen omistajan isoisä, perusti viinitilan vuonna 1920 ja vuonna 1989 Wolfgang Trautwein otti yrityksen haltuunsa isänsä Wilhelmin kuoleman jälkeen.
Wolfgang Trautwein modernisoi viinitilaa uudistamalla rypäleiden vastaanoton, investoimalla nykyaikaisiin puristimiin sekä kehittäen yrityksen oman vedenkäsittelylaitoksen. Toukokuussa 2015 valmistui uusi tyhjötislauslaitos, jonka tyhjötislausprosessi tuottaa aromaattisia ja maukkaita alkoholittomia sekä alkoholipitoisia viinejä. Tämä 17 metriä korkea järjestelmä rakennettiin borosilikaattilasista ja teflonista. Korkea alipainepaine (50 millibaaria) ja noin 33 C lämpötila suojaa viinin arvokkaita aminohappoja, säilyttäen sitruunahapot, fenoliyhdisteet sekä ensisijaiset aromit. Tämä tekee alkoholittomasta viinistä makuvaikutelmaltaan huomattavasti enemmän normaalia viiniä muistuttavan kuin muilla alkoholinpoistotekniikoilla valmistetut tuotteet. Järjestelmän kapasiteetti on noin 2900 litraa alkoholittomia viinejä tunnissa. Valmiiden tuotteiden alkoholipitoisuus on yleensä 0,2 tilavuusprosenttia. Tarvittaessa voidaan päästä 0,02 tilavuusprosenttiin asti.