Väri kullanvihreä. Tuoksu hienovarainen, kasviarominen. Maussa ruohoa, mausteisuutta hienoista anista ja lakritsijuurta. Pastis tuotetaan kuten absintti, valmistus aloitetaan ensin maseroimalla kasveja 85 °: n alkoholissa, sen jälkeen lisätään puhdasta vettä ja tislataan lopulliseen alkoholipitoisuuteen. Käytetyt kasvit ovat mm. tähtianis, lakritsi, koiruoho, neilikka, korianteri, fenkoli ja piparminttu. Tuote ilman väriaineita tai säilöntäaineita.
Artez
Artezin perustivat vuonna 1995 Jean Philippe Brunello ja Michel Budin. Helmikuussa 2002 tapaaminen Absinthe -tuottaja Jean Michel Berneaun kanssa johti yhteisen filosofian, arvojen ja intohimon myötä lopulta hänen liiketoimintansa ostamiseen saman vuoden huhtikuussa. Tislaamo sijaitsee Bas Armagnacin viinitarhojen keskellä Artez d’Armagnacissa. Artez, tuottaa nykyään Armagnacia, liköörejä, Pastista ja Absinttia, joiden tisleet tislataan omalla alambicilla. Tuotanto on luomua.