Mezan Chiriqui -rommi tulee Panamasta. Se on valmistettu omien hiivakantojen avulla sokeriruokomelassista ja tislattu kolonnitislauksella. Rommia on ikäännytetty käytetyissä bourbon-tynnyreissä sekä tynnyreissä, joissa on aiemmin ollut Moscatel-viiniä. Kypsytys on tapahtunut Panaman lisäksi myös myöhemmin Euroopassa kuivemmassa ilmastossa, jolloin on saatu vähennettyä hapettumisen vaikutusta ja liiallista estereiden muodotumista. Tuoksu on miellyttävän mausteinen, mm. vaniljaa, pippuria, hieman tammea ja pähkinäisyyttä. Maku on hienovarainen, pyöreän tyylikäs, kevyen tamminen, loppumaussa pippurisuutta ja mausteisuutta. Tämä rommi on maultaan kuiva, koska siinä ei ole lisättyä sokeria. Tuotetta ei ole myöskään kylmäsuodatettu eikä siihen ole lisätty mitään väriaineita.