Array
  (
  )
  

  Hochriegl Alkoholfrei

  • Tuotenro: 5360800
  • Viivakoodi: 9005702002520
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 0.00
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  8.95 

  Herkkä vaaleankeltainen väri. Hieno ja pitkäkestoinen mousse. Tuoksussa kypsät keltaiset hedelmät ja kuivattujen hedelmien aromit. Maussa kypsää omenaa ja rypälemehua. Käyttö hyvin jäähdytettynä aperitiivina, leivonnaisten ja hedelmäisten jälkiruokien seurassa.
  Jäännössokeri 62,8g/l.

  Rypäleet: Chardonnay, Pinot Blanc ja Welschriesling.

  Hochriegl

  HOCH-tunne” elää Hochrieglissä. Se tulee ajalta, jolloin keisari kutsui vieraita ylellisiin juhliin ja Wienin kultakausi oli parhaimmillaan. Vuonna 1890 perustettu Haus Hochriegl on aina ollut sitoutunut ainutlaatuiseen laatuun ja talo toimi pitkään Wienin korkeimman oikeuden hovitoimittajana.
  Nykyään Hochriegl on yksi Itävallan vahvimmista kuohuviinituottajista. Suuri huolellisuus rypäleiden valinnassa on edelleen perusta hyvin erityiselle nautinnolle, viini koostuu kuten valssi ja virkistää aisteja.
  Jokainen kuohuviinejä rakastava voi valita suosikkinsa erinomaisista cuveistä, jotka heijastuvat loistavaan lajivalikoimaan ja vaihtelevat tilaisuuden mukaan.
  Hochrieglistä on tullut olennainen osa wieniläisiä kahviloita ja salonkeja, oopperataloja ja teatteriruokaloita. Ainutlaatuinen kuohuva, jolla on wieniläiset juuret ja joka on aina ollut läheisessä yhteydessä wieniläiseen korkeakultuuriin. Tervetuloa nauttimaan! .