Array
  (
  )
  

  Champagne Gruet Brut Rose half NV

  • Tuotenro: 1730700
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,375 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  19.90 

  Tämä kaunis, herkän rosahtava samppanja on valmistettu Pinot Noirin, Chardonnayn ja tammitynnyreissä kypsytetyn punaviinin (3 %) sekoituksesta. Savi-kalkkikivimaaperä tuottaa viinille erityisen hedelmäisiä ja ruusuisia aromeja, taustalla häivähdys mansikkaa ja vadelmaa. Maku miellyttävän pehmeä ja tasapainoisen marjaisa. Tuotetta on kypsytetty vähintään 2 vuoden ajan. Rypäleet: Pinot Noir 90 %, Chardonnay 10 %. Dosage 8-10 g/l.

  Champagne Gruet

  Gruet-talon historia on ollut läheisesti sidoksissa Côte des Barin historiaan muutaman sadan vuoden ajan. Tällä historiallisella Champagnen alueella on monia viehättäviä kyliä, kuten les Riceys ja Neuville sur Seine. Vuodesta 1670 lähtien Gruetin perhe on asustanut Buxeuilissä. Tästä johtuen jotkut palstat, kuten ”Bas Gruet” ja ”Sur Gruet”, ovat edelleen aluella olemassa. Suvun viinintekijät ovat siirtäneet asiantuntemuksensa isältä pojalle sukupolvien ajan. Tämä jatkuvuus toteutui vuonna 1975, kun Claude Gruet tuotti ensimmäiset cuveensä. Nykyään Claude Gruet ja hänen vaimonsa jakavat rakkautensa viiniköynnökseen ja viiniin poikansa Pierre-Charlesin kanssa.

  Côte des Barin sijaitsee Aube-joen ja Seinen välissä. Täällä Bar sur Aubesta Bar sur Seineen, on yli 8000 hehtaaria viiniköynnöksiä, miljoonia viiniköynnöksiä rypälelajikkeina Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay, Pinot Blanc, Arbane ja Petit Meslier . Juuri tässä maisemassa, jossa on vettä, metsää ja hyvin viettäviä rinnealueitaä, nämä rypälelajikkeet voivat kasvaa ja tuottaa.