Array
  (
  )
  

  Cà Maiol Negresco 2017

  • Tuotenro: 2761317
  • Viivakoodi: 8016729401006
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  25.20 

  Cà Maiolin ensimmäinen punaviini, joka oli juuri Negresco, tehtiin vuonna 1988. Tämä tyylikäs viini tulee Garda-järven rinteiltä ja jakaa nimensä legendaarisen hotellin kanssa Ranskan Rivieralla. Valittujen rypäleiden monimuotoisuus, niiden epätavallinen koostumus sekä rypäleen kuivausprosessi maksimaalisen maun tuottamiseksi, luo sinfonian tuoksuja ja makuja, jotka ovat samanaikaisesti raikkaita, hienostuneita ja koukuttavia. Lisäksi yli vuoden ikääntyminen ranskalaisissa tammitynnyreissä tasapainottaa ja harmonisoi viinin. Väriltään syvän purppuranpunainen. Täyteläinen tuoksupaletti punaisia ja tummia marjoja, vahvoja mausteita sekä tammen sävyjä. Maultaan lihaisa ja samettisen täyteläinen. Silkkiset tanniinit ja virkistävä hedelmäisyys viimeistelee viinin jälkimaussa. Ruokana mausteiset pasta- ja riisiruoat, grillatut, paistetut ja paahdetut lihat sekä kypsät juustot. Rypäleet: Groppello 50 %, Marzemino 20 %, Sangiovese 15 %, Barbera 15 %.

  Ca Maiol

  Cà Maiolin tarinan on luonut Milanolainen yrittäjä Walter Contato. Intohimosta viiniin hän perusti viinitarhat omistamalleen tontille Garda-järven eteläpuolella. Ensimmäiset Trebbiano-viiniköynnökset istutettiin vuonna 1967.
  Yli 50 vuotta sitten tämä visionääri-liikemies loi myös yhdessä muiden paikallisten viininviljelijöiden kanssa nykyisen Prodana-konsortion, Lugana DOC:n kanssa. Tämä korvaamaton organisaatio suojelee ja edistää huippuosaamista Gardajärven viinien viljelyksessä ja valmistuksessa.
  Alueen viiniviljelytekniikan säilyminen ja viininvalmistuksen innovoinnin edistäminen ovat olleet Cà Maiolin tavoitteita aina alusta lähtien. Vuonna 1996 tila siirtyi perustajan, Walter Contaton lapsille ja nykyään se kuuluu Santa Margherita -konserniin. Kartanon 130 hehtaarin maa-alue on nykyään uraauurtavan viininvalmistuksen hedelmällinen vartija ja viineillä on merkittävä paikallinen identiteetti. Ainutlaatuisen tekstuurinsa ja nykyaikaisen tyylinsä ansiosta tilan viinit ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja.