Array
  (
  )
  

  Bosio Moscato Rose Spumante dolce

  • Tuotenro: 2851200
  • Viivakoodi: 8032793970460
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  14.40 

  Piemontesta tulevista moscato- ja brachetto -rypäleistä valmistettu raikkaanmakea rose-jälkiruokaviini. Väriltään kirkkaan lohenpunainen, oranssin sävyin. Tuoksusta löytyy trooppista hedelmää ja kedon kukkia. Maultaan viini on raikkaan makea ja hedelmäinen. Tämä kuohuva jälkiruokaviini on valmistettu suurissa terästynnyreissä, joissa se on kylmäkäynyt suljetussa tilassa kahdeksan vuorokauden ajan ja sen jälkeen vielä kypsynyt sakan päällä kolme kuukautta ennen pullotusta. Viini erinomaisesti aperitiiviksi sekä jälkiruokien, kuten hedelmien, kypsien juustojen ja pähkinäisten leivonnaisten kera nautittavaksi. Parhaimmillaan 8-10 asteisena. Sokeria 71 g/l. Rypäleet: Moscato 95% ja Brachetto 5%. (Alc. 7,5 %)

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.