Array
  (
  )
  

  Barbera d’Asti 2021 Bosio

  • Tuotenro: 2850216
  • Viivakoodi: 8032793970392
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  15.90 

  Tämän viinin rypäleet tulevat Castagnole Lanzen ja Costigliole d’Astin rinteiltä. Viiniä on ensin kylmämaseroitu kuorikontaktissa kuuden vuorokauden ajan, jonka jälkeen viiniä on käytetty terästankeissa alhaisessa lämpötilassa ja vielä kypsytetty 6 kuukauden ajan pullossa. Syvä, rubiininpunainen väri. Tuoksu miellyttävän hedelmäinen ja tasapainoinen, tupakkaa, metsämarjoja (mustikka, mansikka, kirsikka), mangoa ja nuoruuden hehkeyttä. Maku on tanniininen, kevyen paahtunut ja punaisten marjojen sävyttämä. Vielä nuori viini, joka sopii pasta-, risotto- ja kanaruuille. Rypäleet: Barbera 100 %.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.