Array
  (
  )
  

  Apple Tree Flat Shiraz 2021

  • Tuotenro: 8111411
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  14.90 

  Kaunis karmiininpunainen väri. Tuoksussa vadelmaa, laakerinlehteä ja hieman kukkaisuutta sekä ja kypsiä punaisia marjoja. Maussa viinistä löytyy mausteita, laaja paletti punaisia marjoja ja neilikkaa. Sileä ja pehmeä tanniinisuus viimeistelee tämän miellyttävän viinin. Malolaktisen käymisen jälkeen viini kypsyi terästynnyreissä mahdollisimman hyvän hedelmäisyyden takaamiseksi. Alkoholi 12,5 %, hapokkuus 5,5 g/l ja jäännössokeria 0,4 g/l. Rypäleet: Shiraz.

  Logan Wines

  Logan Wines on perheyritys Orangen ja Mudgeen alueella, New South Walesissa, Australian itäosassa. Peter Logan innostui aikanaan viineistä ollessaan nuorena miehenä reppureissulla Euroopassa. Opiskeltuaan ensin kemistiksi, hän suoritti myöhemmin enologitutkinnon Adelaiden yliopistossa. Nykyään Peter vastaa viinien valmistuksesta ja hänen vaimonsa Hannah taasen markinnoinnista.
  Tämä Central Rangesin viinialue sijaitsee noin 250 km länteen Sydneystä ja sen itäreuna rajoittuu luonnon kauniiseen Blue Mountainin vuoristoon. Alue on Australian vanhimpia viiniviljelyseutuja, kylmän ilmanalan pioneeri ja sinne on aikoinaan istutettu mantereen ensimmäiset chardonnayt. Loganit ovat tuottaneet viinejä nyt reilun vuosikymmenen ja tilan tuotanto on viime vuosina saanut lukuisia arvostuksia kansainvälisissä kilpailuissa ja lehdistössä. Vuosituotanto on noin 650 000 pulloa.

  Tuottajan kotisivuille