Ca Maiol

Ca Maiol

Cà Maiolin tarinan on luonut Milanolainen yrittäjä Walter Contato. Intohimosta viiniin hän perusti viinitarhat omistamalleen tontille Garda-järven eteläpuolella. Ensimmäiset Trebbiano-viiniköynnökset istutettiin vuonna 1967.
Yli 50 vuotta sitten tämä visionääri-liikemies loi myös yhdessä muiden paikallisten viininviljelijöiden kanssa nykyisen Prodana-konsortion, Lugana DOC:n kanssa. Tämä korvaamaton organisaatio suojelee ja edistää huippuosaamista Gardajärven viinien viljelyksessä ja valmistuksessa.
Alueen viiniviljelytekniikan säilyminen ja viininvalmistuksen innovoinnin edistäminen ovat olleet Cà Maiolin tavoitteita aina alusta lähtien. Vuonna 1996 tila siirtyi perustajan, Walter Contaton lapsille ja nykyään se kuuluu Santa Margherita -konserniin. Kartanon 130 hehtaarin maa-alue on nykyään uraauurtavan viininvalmistuksen hedelmällinen vartija ja viineillä on merkittävä paikallinen identiteetti. Ainutlaatuisen tekstuurinsa ja nykyaikaisen tyylinsä ansiosta tilan viinit ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja.

Tuotteemme tältä tuottajalta

    Näytetään kaikki 2 tuotetta