1990-luvulla Kreivi Francesco Marone Cinzano, Col d’Orcian omistaja päätti laajentaa hienojen viinien tuotantoaan myös Chileen. Kreivi Cinzano oli vakuuttunut, että edukkaista ja myyvistä viineistään tunnettu Chile oli täynnä potentiaalia myös laatuviinien tuotantoa ajatellen. Matka vei Maule Valleyhin ja sieltä löytyi sopiva alue, Reserva de Caliboro. Paikka oli ihanteellinen viininviljelyyn, loivat terassit, hyvä auringonvalo, kuiva etelätuuli ja optimaalinen määrä sadetta mikä on merkittävää, koska keinokastelu on kielletty Caliboron alueella. Cinzano osti 500 eekkeriä maata. Parhaimman laatuisia ranskalaisia klooneja tuotettiin nimenomaan vain tätä tarhaa varten ja maaperän tutkiminen, tarhojen istuttaminen ja viininvalmistustekniikoiden hiominen kesti kuusi vuotta. Tämän peräänantamattoman omistautumisen ja intohimon tuloksena syntyi Erasmo. Ainutlaatuinen chileläinen viini, joka kulkee Cinzanon suvun tuottamien viinien jalanjäljissä. Köynnösten satomäärää säädellään tarkasti, käymisen ja sekoittamisen jälkeen suodattamaton viini kypsyy ranskalaisessa tammessa 12 kuukautta ja reilun vuoden pullossa ennen myyntiä.
Tuottajan kotisivuilleChile, Etelä-Amerikka