Sukupolvien ajan Rinaldin perhe on tehnyt klassisia viinejä Veneton alueella, noudattaen vanhojen viininvalmistustekniikoiden perinteitä. Tila on perustettu 1800-luvun lopulla Marcello Rinaldin toimesta ja nykyään tilaa johtaa Rinaldo Rinaldi. Juuri Rinaldo Rinaldin aloitteesta, 1960-luvun alkupuolella tilan tuotanto laajennettiin kuohuviineihin ja talon maine viinimaailman aatelisiin kuuluvana luotiin. Kuuluisimpia tilan tuotteita on erityisesti harvinainen kuohuva Recioto, joka valmistetaan perinteisellä samppanja-menetelmällä.
Villa Rinaldi sijaitsee aivan Soaven kaupungin laitamilla ja rypäleet viineihin saadaan Adigen laaksosta, jossa viljellään erittäin laadukkaat ja elegantit Chardonnay- ja Pinot Noir-lajikkeet. Rinaldi käyttää yhä edelleen antiikin tekniikoita tuotannossa ja viinien valmistus on myös erittäin työvoimavaltaista. Viinit kypsyvät ranskalaisissa tammitynnyreissä pitkään ja rauhallisesti. Kaikki kuohuviinit tehdään samppanja-menetelmällä ja hiivasakan poistamisessa käytetään vanhanaikaista disgorgement la Volee -tyyliä, jossa sakkatulppaa ei jäädytetä ennen poistamista. Viinit ovat uskomattoman tyylikkäitä, koostumukseltaan intensiivisen pehmeän pyöreitä ja hämmästyttävän ikääntymispotentiaalin omaavia.
Tuottajan kotisivuille
Eurooppa, Italia