Suuri viinin ystävä, Matteo Zandonella Sarinuto perusti Terre Valgranden Veronaan vuonna 2006. Tätä kuuluisaa kaupunkia ympäröivät Valpolicellan laaksot, jossa valmistetaan kuuluisaa
Amarone della Valpolicellaa ja juuri tämä viini on Terre di Valgranden jalokivi. Matteo
valitsee parhaat rypäleet suoraan tuottajilta ja rypäleet toimitetaan Valgranden kuivaamoon,
jossa niitä kuivataan vähintään 100 päivää, yleensä syyskuusta joulukuuhun. Viinitekoprosessin
jälkeen viinit varastoidaan ja pullotetaan samassa kellarissa. Amaronen lisäksi yhtiö tuottaa myös Valpolicellaa, Ripassoa ja valkoviinejä. Tuotantoa löytyy myös muilta viinialueilta,
kuten Piemontesta sekä Apuliasta. Valgranden filosofiana on yhdistää historia, alueelliset tavat ja ihmisen kädenjälki sekä modernit valmistusmenetelmät ilman liikaa ulkopuolista vaikutusta.
Eurooppa, Italia