Rum Diplomatico

Don Juancho Nieto Meléndezin palava intohimo 1700-luvun lopulla rommin valmistuksen prosesseihin synnytti tämän nykyäänkin erittäin tunnetun ja arvostetun tislaamon Venezuelaan. Hän oli erityisen kiinnostunut pienimuotoisen tuotannon menetelmistä, jolla kyettiin saamaan laadukkaita ja massatuotannosta poikkeavia tuloksia.

Hän otti huomioon prosessissa monet ympäristötekijät, jotka vaikuttavat rommin valmistukseen, kuten sää ja kosteus tropiikissa. Käsityöläinen sydämessään, Don Juancho väsymättä etsi tapoja parantaa oman tuotteensa laatua ja tutki huolellisesti eri tuotantomenetelmiä etenkin Jamaikalla, joka tuolloin oli maailmanlaajuisen standardin mukaan valmistuksen huipputasolla ja sai runsaasti arvostusta rommeillaan. Hän sai myös innoitusta Antillien saarten tislausmenetelmistä ja ikäännyttämisen salaisuuksista. Aikanaan hänen salainen ja ansiokas ainesosien yhdistelmänsä, puutynnyrit ja hunaja, loi Don Juancho Meléndezin laadun ja legendan.

Tuottajan kotisivuille