La Vinicola Del Priorat

Priorato on keskiajalta lähtien kuulunut Espanjan kuuluisimpiin viininviljelyalueisiin. Sen viinit lukeutuvat nykyään Espanjan kalleimpiin ja halutuimpiin. Alueen erikoisuus perustuu sijaintiin. Kyseessä on geologisesti sulkeutunut viinialue, jota ympäröi jyrkkä vuorikehä. Maaperää hallitsee liuskekivi, jonka vuoksi sadot ovat hyvin niukkoja. Rypälemehut ovat sitä tiiviimpää ja tuottavat uskomattoman syviä

Xavier Wines

Viimeisten 15 vuoden ajan enologi Xavier Vignon on noussut kansainväliseen arvostukseen nimenomaan useiden parhaiden Châteauneuf-du-Pape -viinien tekijänä. Xavier Vignon on konsultti-enologi, joka työskentelee monien johtavien viinitilojen kellareissa eteläisen Rhônen alueella. Asiakkaina hänellä on yli 300 tilaa. Suhtautuen intohimoisesti Rhônen terroiriin ja tyyliin, mutta samalla uskoen,

Thunevin

Château Valandraud on kovan työn hedelmä. Jean-Luc Thunevinin ja Murielle Andraudin intohimoinen suhtautuminen viiniin ja menestyksekäs historia viinikauppiaina loi heille pohjan luoda jotain uniikkia viinimaailmaan. Vuonna 1989 he ostivat pienen 0,6 hehtaarin tilan Saint Emilionin alueelta, Pavie-Macquin ja La Clotten välisestä laaksosta. Vähitellen ostettiin

Maison Camille Cayran

Maison Camille Cayranin viinien laatu on jo 80 vuoden ajan pohjautunut Rhonen alueen pienten ja keskisuurten viininviljelijöiden tuotantoon. Tänä päivänä Camille Cayranin viinien rypäleet tulevat yli 2500 palstalta eri puolilta Etelä-Rhonea. Näistä rypäleistä enologi, pääviinintekijä Thierry Caymaris valmistaa erinomaisen hinta/laatu –suhteen omaavia viinejä yhdessä 80

Chateau Cayx

Château de Cayx sijaitsee Cahorsin viinialueen sydämessä Luzechin kunnassa ja sen historia ulottuu 1400-luvulle. Tilan muinainen linnoitus rakennettiin ohjaamaan Lot -joen liikennettä ja se valvoi ympäröiviä kukkuloita sekä joen mutkassa sijaitsevaa pientä Caixin kylää. Linnakkeelle tehtiin vuosisatojen kuluessa useita uudistuksia sekä laajennuksia ja nykymuodossaan se

Egon MÜller – Scharzhof

Müllerin perhe omistaa useita viinitarhoja Trier-Saar-Ruwerin alueella, kuuluisimpana tilana 7 hehtaaria Scharzhofbergin viinitarhoja Wiltingenissa, Saar -joen rinteillä. Tila on kuulunut perheelle jo 1700-luvulta lähtien ja sen arvellaan perustetun roomalaisten toimesta 700-luvulla silloisen St. Marien ad Martyres -luostarin omistamalle alueelle. Vuosisatojen ajan tila kuului Luxemburgin vallan

Piero Gatti

Azienda Agricola Piero Gattin tila on perustettu Piero Gattin toimesta vuonna 1988 ja se sijaitsee Moncuccon kukkuloiden alueella, Piemonten eteläosassa, Astin ja Alban välimaastossa. Piemonten alue on vuorten rajaama, pohjoisessa ja lännessä Alpit sekä etelässä Appeniinit. Viinitarhoja on laajalti, mutta parhaat löytyvät juuri Ligurian rajaa

Marco Felluga – Russiz Superiore

Yli vuosisadan ajan on viinintuotanto kuulunut Fellugan suvun historiaan. Aikoinaan jo Marco Fellugan isoisän isä toimi viljelijänä Isola d’Istrian rannikolla ja ensimmäiset istutetut lajikkeet olivat alueen alkuperäiset Malvasia ja Refosco. Toisen maailmansodan päätyttyä, perheen onnellisena kohtalona oli muuttaa asumaan Friuliin, Collion alueelle. Vain muutama kilometri

Pinino

Pininon tila on perustettu jo vuonna 1874, mutta varsinaiset ensimmäiset brunello -rypäleet istutettiin vasta vuonna 1951. Nykyiset omistajat, Andrea ja Hannes Gamon sekä Silvia ja Max Hernandez, ovat omistaneet tilan vuodesta 2003. Tila sijaitsee Montalcinon pohjoispuolella, sulautuen luonnon amfiteatterimaisesti Montosolin kauniiden rinteiden kupeeseen. Pininon viinit

First Ireland Spirits

First Ireland Spirits on perustettu vuonna 1993. Yritys tuottaa irlantilaisia kermaliköörejä monelle maailman suurimmista kauppaketjuista ja juomien vientiä on neljään eri maanosaan, yli kolmekymmeneen eri maahan. First Ireland Spirits on suurin irlantilaisessa omistuksessa oleva irlantilaisten kermaliköörien ja Irlannin Country Cream juomien maailmassa.  

Junta Winery

Nuoren Juntan viinitilan takana on joukko ystäviä, joiden elämänarvot ja tavoitteet olivat yhtäläiset ja heidän unelmanaan ja intohimonaan oli tuottaa erinomaisen laadukkaita viinejä. Tämä innostus ja omistautuminen on konkretisoitunut Juntan viinitilan tuotteissa ja toiminnassa, jossa pyritään myös säilyttämään ympäristö niin luonnontilaisena kuin mahdollista. Viinintekijä Antonio Vasquezilla

Terre Di Valgrande

Suuri viinin ystävä, Matteo Zandonella Sarinuto perusti Terre Valgranden Veronaan vuonna 2006. Tätä kuuluisaa kaupunkia ympäröivät Valpolicellan laaksot, jossa valmistetaan kuuluisaaAmarone della Valpolicellaa ja juuri tämä viini on Terre di Valgranden jalokivi. Matteovalitsee parhaat rypäleet suoraan tuottajilta ja rypäleet toimitetaan Valgranden kuivaamoon,jossa niitä kuivataan vähintään

Astoria / A.c.srl

Astoria on perustettu vuonna 1987 viininviljelijöiden Paolo ja Giorgio Polegaton toimesta. Tuotanto on nykyaikaista ja markkinointiin panostetaan voimakkaasti. Astorian viinit ovat nousseet nopeasti arvostettuun maineeseen ja nykyään Astorian tuotteet löytyvätkin Italian hienoimmista ravintoloista ja viinibaareista. Astorian viinejä tuotetaan Val de Brunin laaksossa, Coneglianon ja Valdobbiadenen

Château Gombaude – Guillot

Pomerolin alueen sydämessä, Chateau Gombaude-Guillot tuottaa viinejä, joissa yhdistyvät tasapainoinen runsaus hienostuneisuuteen ja monimuotoisuuteen. Tilaan kuuluu 8 hehtaaria köynnöksiä ja koko tuotanto on luomusertifioitua.

Château Clos Plince

Pomerolin alueen sydämessä, Chateau Gombaude-Guillot tuottaa viinejä, joissa yhdistyvät tasapainoinen runsaus hienostuneisuuteen ja monimuotoisuuteen. Tilaan kuuluu 8 hehtaaria köynnöksiä ja koko tuotanto on luomusertifioitua.

Château Franc Pourret

Ets Ouzolias on perustettu vuonna 1889 ja siihen kuuluu kolme eri tilaa. Chateau Franc Pourret sijaitsee Saint-Emilionin viiniviljelyn sydänalueella, jossa viiniköynnökset kasvavat maaperältään saven ja kalkkikiven hallitsemilla rinteillä tuottaen voimakkaita viinejä, jotka kestävät erinomaisesti ikäännyttämistä. Tilan pinta-ala on 5 hehtaaria, jolla viljellään merlot-

Terre Di Valgrande

Suuri viinin ystävä, Matteo Zandonella Sarinuto perusti Terre Valgranden Veronaan vuonna 2006. Tätä kuuluisaa kaupunkia ympäröivät Valpolicellan laaksot, jossa valmistetaan kuuluisaa Amarone della Valpolicellaa ja juuri tämä viini on Terre di Valgranden jalokivi. Matteo valitsee parhaat rypäleet suoraan tuottajilta ja rypäleet toimitetaan Valgranden kuivaamoon, jossa

Domaine Henry Fessy

Vuonna 1888 Fessyn perhe perusti viinitilan Brouillyn alueelle. Vuosien mittaan he ovat laajentaneet tuotantoaan ostamalla huolellisesti valiten viinitarhoja useimmilta Beaujolais Cru-luokitetulta alueelta. Fessyn filosofiana on tarjota omilta tarhoilta erittäin persoonallisia viinejä, jotka ilmaisevat todellista paikan ja alkuperän olemusta. Nykyään Henry Fessy viljelee noin 70 hehtaaria viinitarhoja,

Fattoria Nittardi

Fattoria Nittardi on Premium – viinitalo, joka sijaitsee kolmiossa Castellina in Chianti, Panzano ja San Donato, aivan Chianti Classico -alueen sydämessä. Nittardi Estate oli alkujaan Sienan ja Firenzen provinssien väliselle rajalle jo 1100-luvulla perustettu tila ja vartiotorni, joka tunnettiin nimellä Nectar Dei. 1500-luvulla suuren tammimetsän keskellä

Weingut Joh. Jos. Prüm Gmbh

Prümin perhe on asunut Mittelmoselin keskusalueella jo yli 400 vuoden ajan. Vuonna 1911 Johann Joseph Prüm perusti viinitilan, joka on tullut kuulusaksi huippulaatuisten Riesling-viinien valmistajana. Viinit ovat tyylikkäitä, raikkaita, omaten samalla runsaasti makua sekä vähän alkoholia. Merkittävänä ominaispiirteenä on myös viinien pitkäikäisyys. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen, vuonna

Champagne Veuve A. Devaux

Champagne Devauxin perustivat veljekset Jules ja Auguste Devaux vuonna 1846. Alkuaan talo sijaitsi Epernayssa ja myöhemmin se muutettiin nykyiselle Domaine de Villeneuven tilalle Bar-Syr-Seinen alueelle. Champagne Devaux menestyi heti alusta alkaen hyvin ja siirtyi sukupolvelta toiselle. Madam Veuve Augusta Devauxin johdolla 1800-luvun lopulla

Weingut Rudi Pichler

Rudi Pichlerin filosofiana on tehdä viinejä, jotka ovat aitoja ja säilyttävät selkeän identiteetin, joka pohjautuu Wachaun alueen eri maaperien, mikroilmastojen ja viljelymenetelmien yhdistelmiin. Pichlerin perhe on ollut mukana viininviljelyssä Wachaun alueella monien sukupolvien ajan. Päärakennus Wösendorfissa on rakennettu vuonna 1575 ja tuli perheen omistukseen vuonna 1884.