Mas Coutelou

Jeff Coutelou perusti pienen viinitilan vuonna 1987 Puimissonin alueelle Béziers`n ja Faugeres`n kylien välille. Jeff oli yksi ensimmäisistä alueen tuottajista, joka aloitti viinien tekemisen luonnonmukaisesti jo kauan ennen kuin ”luomu-ajatus” tuli tunnetuksi. Tuolloin 80-luvun lopulla, alueen yli 100’000 hehtaarin viljelyksistä oli ainoastaan noin 40 hehtaaria

Josten & Klein

Weingut Marc Josten & Torsten Klein on uusi viinitila, joka tuottaa laadukkaita puna- ja valkoviinejä kahdelta eri laatuviinialueelta. Punaviinit tulevat pääsääntöisesti Ahrin alueelta ja valkoviinituotanto keskittyy Keski-Reinin rinteille. Viininviljelyteknikko Marc Josten ja enologi Torsten Klein ovat nuoresta iästään huolimatta jo arvostettuja viininvalmistajia. Yhteensä heillä on

Martin Müllen

Martin Müllenin missiona on tuottaa ilmeikkäitä viinejä, jotka heijastavat Moselin viinitarhojen tyypillisimpiä piirteitä. Luomalla suotuisat olosuhteet rypäleille viinitarhoilla ja kypsyville viineille kellareissa, voidaan säilyttää rypäleiden täysi potentiaali laatuun. Müllenillä on neljä perusperiaatetta; 1. Filosofiana on käyttää perinteisiä tuotantomenetelmiä, jotka luovat viinille persoonallisuuden ja luonnetta. Riesling -viinit

Gitton Père & Fils

Gitton Père&Fils-tilan on perustanut nykyisen omistajan, Pascal Gittonin isä Marcel, vuonna 1945. Tuolloin toiminta sai alkunsa pienen pienestä, alle puolen hehtaarin palstasta. Nykyään tila käsittää kaikkiaan 27 hehtaaria Sancerren alueella ja palstat sijoittuvat Sancerren ja Ménétréolin parhaille palstoille. Köynnöksiä on istutettu monelle eri maaperälle, kuten

Domaine Du Pre Baron

Guy ja Jean-Luc Mardon viljelevät 35 ha suuruista Domaine du Pre Baron -tilaansa Oisly`n kunnassa, Tourainen viinialueella Loiren laaksossa. Jean-Luc on ollut vastuussa vuodesta 1995 ja edustaa viidettä sukupolvea tilan hoidossa. Hän on tuonut tilan perinteisiin viljelymenetelmiin modernia tekniikkaa, jolloin jokaisen tarhan erikseen vinifioidut viinit

Sparkling Manufactory Lieser

Sektmanufactur Ursula Lieser on perustettu vuonna 1984, tarkoituksena valmistaa laadukkaita ja voimakkaan aromaattisia riesling-kuohuviinejä. Ursula Lieserin filosofiana on “pyrkimyksenä tyydyttää asiakkaat yksinkertaisesti parhailla tuotteilla.” Sentähden Lieser panostaa laatuun ja tuottaa vain ja ainoastaan ​​erinomaisia ​​viinejä klassisella samppanjamenetelmällä. Jokainen työvaihe tehdään käsityönä ja rypäleet

Mas Pere

MAS PERE on arvostetun Cava-talon, Pere Venturan, luoma laaja valikoima raikkaita ja hedelmäisiä kuohuviinejä. Tuotteiden pakkaus on klassinen ja tyylikäs. Näissä kuohuvissa on mukana viinintekijä Toni Rosellin innostus laatuun ja luottamus erityisesti Penedeksen maaperän ja rypäileiden persoonallisuuteen. Bodegalla, jossa Mas Pere Cava tuotetaan, viljellään myös nämä alkuperäiset

Manicardi

Emilia Romagnan sydämessä, Castelvetron kukkuloilla, sijaitsee yksi italian hedelmällisimmistä ja alkuperäisimmistä viinialueista. Täällä, osittain erittäin metsäisessä maastossa, on sijainnut Azienda Agricola Manicardi jo lähes puolen vuosisadan ajan. Tilalla on viljelyksessä 25 hehtaaria viinitarhoja ihanteellisen ekosysteemin omaavilla rinnealueilla ja 50 vuoden kokemuksella on pystytty säilyttämään vanha

Castell D’or

Suomalaisten kehitysvammaisten luoma taide ja laadukkaat viinit kohtaavat Tampereen viinitukun ja Kehitysvammaliiton yhteisessä projektissa. Vuodesta 1872 ovat Penedésin viinitarhoilla kypsyvistä Xarel-lo, Macabeo ja Parellada -lajikkeista syntyvät kuohuviinit hurmanneet viininystävät ympäri maailman. Cava Arciac Brut Selection edustaa katalonialaista kuohuviiniä parhaimmillaan. Sen oljenkeltainen väri, pienet tiiviit kuplat ja

Pere Guardiola

Pere Guardiolan kellarit ja viinit ovat ilmentymä uskollisesta, pitkäaikaisesta saman perheen perinteestä. Tila on toiminnoillaan saavuttanut oman persoonallisuuden ja liittyy erottamattomasti Empordàn maakuntaan. Ensimmäiset dokumentoidut viittaukset Pere Guardiolan tilasta ovat vuodelta 1871. Tällöin on tehty kauppasopimus silloisesta viinitarhasta nimeltään ”Mirgoler”. Kyseinen tarha on yhä edelleen

Sokol Blosser

Bill Blosser ja Susan Sokol Blosser istuttivat ensimmäiset viiniköynnökset tarhoilleen vuonna 1971. He tarvitsivat kaiken nuoren itseluottamuksen, energian ja päättäväisyytensä luoda uutta, koska Oregonin alueella ei vielä ollut viinitietoutta. Yhtenä seudun pioneereista, Sokol Blosser on selvinnyt, kasvanut ja vaurastunut saman perheen omistamana ja on ylpeänä

Nikolaihof

Nikolaihof on mahdollisesti Itävallan vanhin viinitila ja sen historia ulottuu lähes 2000 vuoden taakse, aina Rooman valtakunnan aikoihin. Nikolaihofin tilalta löytyy edelleen varhaisen kristillisen Agapit -basilikan jäänteitä ja viiniä on tuotettu täällä aina kelttien ajoista alkaen. Ensimmäiset asiakirjatodisteet tästä löytyvät noin vuodelta 470 jKr. Nykyisen

Monte Del Frà

Monte del Frà sijaitsee Custozan kylässä, Gardajärven moreenipitoisilla kukkuloilla, vain 15 km päässä Veronasta. Tila on perustettu vuonna 1958 ja sen omistuksessa on nykyään yli 140 hehtaaria viinitarhoja. Vuosien huolellisen viinitarhatyöskentelyn ja maatalouden käytäntöjen kehittämisen myötä, Monte del Frà:sta on tullut yksi edelläkävijöistä laadukkaiden rypäleiden

Domaine Du Seminaire

Jo neljän sukupolven ajan on Domaine du Seminaire ollut saman suvun omistuksessa Vauclusen alueella Etelä-Rhonessa. Tila sijaitsee Valréas`n kunnassa, erinomaisella paikalla kukkuloilla, muuta ympäristöä korkeammalla. Korkeuden ansiosta ilma on viileämpää ja näin rypäleisiin kertyy sopivasti hapokkuutta, jolloin viinit ovat hyvin tasapainoisia. Tilalla on omistuksessaan 100

Bolfan

Bolfan on Hraščinassa Pohjois-Kroatissa sijaitseva viinitalo, jonka omistaa Tomislav Bolfan. Talolla on viljelyksessä 8 hehtaaria luomuviinitarhoja. Vuosituotanto on n. 55 000 litraa viiniä.

Schmitges Andreas

Andreas Schmitgesin viinitilalla Erdenissä, Moselin laaksossa, on sukutilan pitkät perinteet ja menestyksekäs historia. Se mainitaan ensimmäisen kerran historiallisissa asiakirjoissa vuonna 1744, joskin vuosisatojen kuluessa viinitarhat ovat usein muuttuneet kokonsa, muotonsa ja perhesiteidensä kautta. Vuonna 1990 nykyinen omistaja Andreas Schmitges, otti tilan vetovastuun, yhdessä vaimonsa Waltraudin

Chateau Tirecul La Graviere

Ranska ei ole ainoastaan Sauternesin ja Barsacin varassa laadukkaiden valkoviinien tuotannossa. Monbazillacin alue Bergeracissa on myös riippuvainen erittäin kypsän Semillonin, Sauvignon Blancin ja Muscadellen lopputuloksesta. Vuosia tämä Dordognen eteläpuolella sijaitseva pieni viinialue riutui melko tavallisten viinien valmistajana, pääsääntöisesti alhaisten tuotantostandardien johdosta. Mutta nykyään tältä alueelta

Bodegas Aragonesas

Bodegas Aragonesas on perustettu vuonna 1984 entisen Fuendejalon osuuskunnan jäsenten toimesta. Tavoitteena oli nostaa viinin yleistä tasoa ja laatua. Nykyään Bodega on alueen ylivoimaisesti suurin toimija, 3900 ha viiniviljelmiä, josta 1200 ha on Garnachaa. Köynnökset ovat 40 -110 vuoden ikäisiä. Bodegan enologit kiertävät viljelijöiden apuna

Villa Di Mare

Villa di Mare / Qwine on nuori yritys, joka tarjoaa viininvalmistuksen tietotaitoa viinitiloille. Tiiviissä yhteistyössä tarkasti valittujen modernien viinitilojen kanssa valitaan kullekin alueelle ja maaperän ominaisuuksiin parhaiten sopivat viinirypäleet. Lisäksi panostetaan erityisesti ammattitaitoisen ja viinille omistautuneen työvoiman kouluttamiseen. Qwine haluaa näyttää, kuinka optimoitu lopputulos saadaan

Domaines Devillard

Domaines Devillard on perheyritys Mercureyn kylässä, Côte Chalon¬naisen alueella Burgundissa. Yritys omistaa neljä itsenäistä viinitilaa Côte de Nuits’n ja Mâconnais’n välillä: - Château de Chamirey, Mercurey - Domaine des Perdrix, Nuits-Saint-Georges - Domaine de la Garenne, Mâconnais - Domaine de la Ferté, Givry Historiallinen Chateau de Chamirey on Devillardin pääpaikka

Domaine Du Mas Becha

Domaine Mas Bechan 25 hehtaarin tila sijaitsee Cotes du Roussillonin viinialueella etelä-ranskassa, lähellä Espanjan rajaa. Tämä Ranskan aurinkoisin viinialue kattaa yhteensä 5600 ha viinitarhoja 118 kylän alueella. Maaperä on hyvin kalkkipitoista savea, jonka seassa on runsaasti pyöreitä kiviä, jonka ansiosta maaperä läpäisee hyvin vettä ja

Cave De L’abbé Rous

Cave de l`Abbé Rous on nimetty 1800-luvulla eläneen papin kunniaksi, sillä hän oli ensimmäinen, joka myi banyulsin viinejä pulloissa rahoittaakseen kirkkonsa rakentamisen. Tänä päivänä tämän arvostetun osuuskunnan muodostavat 750 viininviljelijää, jotka viljelevät köynnöksiä yhteensä 1150 hehtaarin alalla. Viinitarhat sijaitsevat aivan Espanjan rajan tuntumassa jyrkillä rinteillä,

Chateau Taillefer

Cohenin perheen omistukseen kuuluva Chateau Vieux Taillefer käsittää 4,8 hehtaaria viinitarhoja, joilla tuotetaan kolmea Saint-Emilion Grand Cru -alueen viiniä; Chateau Vieux Taillefer, Pavillon de Taillefer ja Blanc du Château Vieux Taillefer. Viinitarhat ja tilan rakennukset on täysin uudistettu ja remontoitu vuonna 2007. Viinitarhoilla noudatetaan tunnettujen agronomien