Conterno-fantino

Guido Fantino ja Diego ja Claudio Conterno perustivat Conterno Fantinon vuonna 1982. Molempien perheiden juuret ovat syvällä Italian viinimaailmassa. Ennen talon perustamista Guido teki läheistä yhteistyötä lähes kaikkien Italian legendaaristen enologien rinnalla. Innovaation ja vankan kokemuksen voimalla tämä energinen kolmikko on rakentanut tyhjästä viinitalon, joka

Fransac, Maison-roullet-fransac

Maison Roullet-Fransac on vuonna 1838 perustettu konjakkitalo. Talo kantaa vielä alkuperäistä nimeään, ja on edelleen Roulletin suvun omistuksessa. Kaikki tislaukset ja sekoitukset sekä kypsennysvaiheet tehdään sukuun kuuluvan henkilön valvonnassa. Alusta lähtien on talossa arvostettu ja säästetty hyvien vuosien tisleitä, näin heillä on tarjota esimerkillinen ja

Heartland Wines

Heartland Wines syntyi pienen ystäväryhmän perustamana vuonna 2001. Tämä joukko viinialan johtavia asiantuntijoita Etelä-Australiasta halusi yhdistää tietotaitonsa ja intohimonsa laadukkaiden viinien valmistuksessa. Kaikki Heartlandin viinit on valmistettu rypäleistä, jotka ovat kasvaneet Limestone Coastin ja Langhorne Creekin alueilla Etelä-Australiassa. Talolla on kolme tuotesarjaa Heartland Wines

Pontet-barrail, Château Pontet-barrail

Château Pontet-Barrail sijaitsee Medocissa, Begadan kunnassa. Tilalla on maita yhteensä 20 hehtaaria. Bibeyn perhe on omistanut tilan vuodesta 1930 ja johdossa on tällä hetkellä on kolmas sukupolvi. Tilalla käytetään vain terässäiliökypsytystä, joka yhdessä korkean Cabernet Sauvignon -pitoisuuden kanssa takaa talon punaviineille raikkaan ja hedelmäisen luonteen.

Mongeard-mugneret

Yli kahdeksan sukupolven ajan Mongeardin suku on vaikuttanut Vosne-Romanéessa, Côte de Nuits’n keskellä, tuottaen viiniä kaikkia perinteitä kunnioittaen. Mongeardin nimi löytyy alueen vanhimmista viinin valmistukseen liittyvistä asiakirjoista. Grand Crut sijaitsevat kukkuloiden rinteillä, missä maaperä sisältää kalkkikiveä, joka antaa viineille rikkautta, lämpöä, intensiivisen värin ja täyteläisen

Pradorey, Real Sitio De Ventosilla, Ribera

Real Sitio de Ventosillan tilan historia ulottuu vuoteen 1503, jolloin Ribadeon kreivi myi maat silloiselle kuningatar Isabelille. Myöhemmin tila siirtyi Kastilian kuningas Carlosin haltuun. Tilan suuruus on kokonaisuudessaan 3000 hehtaaria, josta 520 hehtaaria viiniköynnöstä. Köynnökset ovat istutettuina kukin klooni omille palstoilleen erillään toisistaan. Tila onkin

Burmester

Burmesterin historia juontaa aina vuoteen 1730 saakka, jolloin Henry Burmester ja John Nash perustivat Burmester & Nash Trading Companyn. Parinkymmenen vuoden kuluttua yritys muutti Portugaliin ja keskittyi portviiniin. 1700-luvun lopussa yritys siirtyi Henry Burmesterin poikien hallintaan. Burmesterin suku on alkujaan lähtöisin Saksasta, pienestä kaupungista nimeltä

Antech

Tämän suuren viinialueen erinomaisuus on yhdistelmä monimuotoisista maaperistä, poikkeuksellisista sääolosuhteista, jaloista rypälelajikkeista ja vuosisatojen viininvalmistustaidoista, joissa traditiot ja historia ovat mukana. Carcassonen ja Pyreneitten välissä 41 kaupunkia muodostaa Limouxin appellation -alueen. Tässä välimerellisessä ilmastossa viinitarhat sijaitsevat 400 metrin korkeudessa kalkkikivisessä maaperässä. Viinitarhojen pinta-alat ovat

Moser, Weingut Sepp Moser

Jo vuodesta 1848 on viinin tekemisen taito periytynyt sukupolvelta toiselle Moserin perheessä. 1950-luvulla Lenz Moser teki vallankumouksen viljelytekniikkaan kehittämällä High vine training -järjestelmänsä. Vuonna 1986 hänen poikansa Sepp Moser otti hoitoonsa perheen viinitarhat. Isä keskittyi tekemään volyymiä ja poika keskittyi laatuun. Sepp Moserilla on tarhoja

Colin, Champagne Colin

Champagne Colin on perustettu 1829 ja jo lähes kahden vuosisadan ajan viinintekotaito on periytynyt perheessä sukupolvelta toiselle. Tila käsittää kokonaisuudessaan noin 15 hehtaaria usealla eri alueella ja maaperällä, jakautuen 65 % Vertusin, 30 % Côte du Sezannaisin ja 5 % Vallée de la Marnen ala-alueille. Champagne

London & Scottish International

London & Scottish on perustettu 1993 ajatuksena tuottaa laadukkaita tisleitä Englannin markkinoille. Vuonna 1997 yritys on lähtenyt kehittämään orgaanisten ja FairTrade -tisleiden tuottamista ja vuosien työn tuloksena löytänyt yhteistyökumppanit orgaanisten viljojen ja mausteiden viljelijöihin Englannissa sekä orgaanisten sokeriruokojen viljelijoihin Paraguayssa.Viljelmät sijoittuvat Arroyos y Esteros- alueelle,

Agusti Torello, Cava D Agusti Torello S.a

Agusti Torello on 50 vuotta vanha perhe yritys, joka sijaitsee cava-alueen pääkaupungissa, Sant Sadurni dAnoiassa, noin 30 kilometria Barcelonasta etelään. Torellon omilla 30 hehtaarin tarhoilla viljellään perinteisiä cava -lajikkeita (Macabeo, Xarel-lo ja Parellada) sekä rose-cavaan käytettävää Trepat -lajiketta. Lisäksi tuottajalla on yli 100 hehtaaria sopimusviljelijöitä.

Seifried Estate Winery

Seifriedin perheyritys on valmistanut tyylikkäitä, ruoka-ystävällisiä viinejä vuodesta 1976 lähtien Uuden-Seelannin kauneimmilla ja aurinkoisimmilla viljelyalueilla Nelsonissa. Raikkaat talvet, kuumat pitkät kesät sekä viileät syksy-yöt tuottavat korkeimmat aurinkotuntimäärät juuri tällä alueella. Hermann ja Agnes Seifried istuttivat ensimmäiset köynnöksensä 2 hehtaarin tilalle Moutere Valleyn alueelle,

Collet, Jean Collet & Fils

Domaine Jean Collet et Fils -tilan juuret viininvalmistuksessa ulottuvat kahden vuosisadan taakse Chablisin alueella. Jean Collet on yksi alueen parhaista tuottajista, muutamia hänen tuotteitaan pidetään jopa alueen parhaimpina. Jean Collet on yksi harvoista tuottajista, joka käyttää sekä tammitynnyrikypsytystä, että uudenaikaista terässäiliökypsytystä. Tuloksena on tyylikkäitä ja

Molitor, Markus Molitor

Molitorin suku on valmistanut viiniä jo kahdeksan sukupolven ajan. Tällä hetkellä tilaa isännöi Markus Molitor yhdessä vaimonsa Verenan kanssa. Isä Molitor on myös yhä aktiivisesti mukana viininteossa. Omistuksessaan Molitoreilla on yli 50 hehtaaria maita Keski-Moselissa, lähellä kuuluisaa Berkastelia. Heidän tarhansa ovat niittäneet paljon mainetta, jalokivenä

Boffa, Alfiero

Boffat omistavat ja vuokraavat yhteensä 25 ha viinitarhoja San Marzanossa ja Nizza Monferratossa Piemontessa. Heidän viinitilansa Vigne Uniche di Alfiero Boffan vuosituotanto on yhteensä n. 100.000 pulloa, pääasiassa punaviinejä. Alfiero Boffa on uuden tyylin tuottaja, joka tekee moderneja, vanhoista köynnöksistä alhaisin satomäärin tuotettuja huipputuotteita. Talon

Man Vintners

(Stellenbosch) "Value Brands of the Year: MAN VINTNERS: Top 3 South African Value Brands." - Wine and Spirits Magazine USA 2011   ManVintners alkoi yksinkertaisesta suunnitelmasta tehdä sellaista viiniä, että haluaisimme ostaa sitä itsekin. Halusimme laatuviinin, joka tarjoaisi erinomaisen vastineen rahalle ja hyvän kokonaispakkauksen. Ei varsinaisesti jumalallinen oivallus, mutta

Kanonkop

(Stellenbosch) Kanonkopin historia ulottuu neljän sukupolven päähän JW Saueriin. Silloisen Etelä-Afrikan unionin parlamentin jäsen osti tilan itselleen ja hänen jälkeensä hänen poikansa Paul Oliver Sauer jatkoi tilan hoitoa. Tila siirtyi Paulin tyttärelle Mary Sauerille ja hänen miehelleen Jannie Krigelle. Jannie ja Mary pullottivat ensimmäisen tilansa nimeä

William Cole Winery

Casablanca Valley Chilessä on tunnettu sen luonnon kauneudestaan. Pienet, runsaslukuiset kukkulat ja niiden väleissä lepäävät kylät synnyttävät esteettisen kokonaisuuden. Tässä hedelmäisessä maastossa ehkä kuitenkin kauneinta ovat laaksoissa alati leviävät viiniköynnösten rivit. Täältä löytyvät rivi riviltä huolellisesti viljeltyinä Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir, Merlot ja Carmenere. Juuri

Bodegas Pittacum

Bodegas Pittacum löytyy Arganzan kaupungin kupeesta. Täällä Bierzon kauniissa maisemissa sijaitsee pitkäaikainen viininviljelyksen ja – valmistuksen perintö. Tällä alueella on omat jäljittelemättömät aksenttinsa, jotka tekevät pesäeroa muista viinintuotantoalueista Iberian niemimaalla. Bierzo, joka sijaitsee luoteeseen Leónen maakunnassa, on kooltaan 2.954,28 km2 ja se kattaa 18 % koko