Yli kahdeksan sukupolven ajan Mongeardin suku on vaikuttanut Vosne-Romanéessa, Côte de Nuits’n keskellä, tuottaen viiniä kaikkia perinteitä kunnioittaen. Mongeardin nimi löytyy alueen vanhimmista viinin valmistukseen liittyvistä asiakirjoista. Grand Crut sijaitsevat kukkuloiden rinteillä, missä maaperä sisältää kalkkikiveä, joka antaa viineille rikkautta, lämpöä, intensiivisen värin ja täyteläisen hienostuneisuuden. Premier Crut sijaitsevat hieman edellisten alapuolella ja viinit ovat hieman herkempiä, aromikkaampia ja niistä löytyy selkeästi orvokkien tuoksua. Kyläviinien maaperässä on enemmän marmoria ja savea. Viinin valmistuksessa Domaine Mongeard-Mugneret edustaa vanhaa ja perinteistä koulukuntaa. Satomäärät ovat erittäin pieniä ja konsentroituneita sekä aina myös käsin korjattuja. Mehu käy pitkään avoimissa sammioissa ja viiniä kypsennetään sata vuotta vanhoissa kellareissa, pienissä tammitynnyreissä 18 kuukauden ajan. Ainoa myönnytys nykyteknologialle on mahdollisuus valvoa sammioiden käymislämpötilaa ja madaltaa sitä, mikäli lämpötila nousee liian korkeaksi.
Eurooppa, Ranska