Man Vintners

(Stellenbosch)

”Value Brands of the Year: MAN VINTNERS: Top 3 South African Value Brands.”

– Wine and Spirits Magazine USA 2011

 

ManVintners alkoi yksinkertaisesta suunnitelmasta tehdä sellaista viiniä, että haluaisimme ostaa sitä itsekin. Halusimme laatuviinin, joka tarjoaisi erinomaisen vastineen rahalle ja hyvän kokonaispakkauksen. Ei varsinaisesti jumalallinen oivallus, mutta oli tarpeeksi motivoiva saadakseen meidät toimimaan.

Tietenkin ensin piti keksiä nimi. Pitääksemme perherauhan, otimme vaimojemme alkukirjaimet (meillä kullakin on yksi vaimo) – näin kerrottaisiin Marielle, Annettelle ja Nickylle että aiomme olla ”kiireisiä”, etenkin viikonloppuisin. ”Se on laatuaikaa sinulle!”, kerroimme heille. Ja useimmiten se on totta.

Olemme José Conde ja veljekset Tyrrel sekä Philip Myburgh. Aloitimme viiniyrittämisen yhdessä vuonna 2001. Lisäksi meillä on tukena ryhmä laatutyölle omistautuneita viininviljelijöitä Agter-Paarlin alueella.

Alkaen ensimmäisistä traktorisuojassa valmistetuista 500 laatikosta viiniä, on tuotantomme kasvanut yli 175000 laatikolliseen vuodessa ja vientiä on 25 maahan. Myydyimmät viinimme ovat Chenin Blanc ja Cabernet Sauvignon, mutta alue on tunnettu myös loistavista Shiraz- ja Pinotage -viineistä.

Category

Afrikka, Etelä-Afrikka