Maison Simonnet-febrve

Maison Simonnet-Febvren perinteikäs viinitalo sai alkunsa vuonna 1840, kun tynnyrintekijä Jean Febvre perusti yrityksen, joka keskittyi tekemään vain kuohuviinejä pullokäymismenetelmällä. Vanhat viinivalmistusmenetelmät on yhdistetty uuden, Chitryle-Fort`ssa sijaitsevan viinilän moderniin teknologiaan, joiden avulla tuotetaan alueen uniikin maaperän luonteenpiirteitä ilmentäviä viinejä. Nykypäivänä Maison Simonnet-Febvre onkin ainoa viinitalo Chablis`ssa, joka tuottaa Cremant de Bourgognea. Omia tarhoja heillä on Chablis`n, 1er Cru Mont de Milieu`n sekä Grand Cru Les Preuses`n alueilla. Lisäksi he ostavat rypäleitä muilta Chablis`n tarhoilta sekä Yonnen alueelta ja valmistavat laajan valikoiman erilaisia viinejä.

 

Tuottajan kotisivuille
Category

Eurooppa, Ranska