Charles Joguet muutti 1960-luvulla Montparnasselle ollakseen yhdessä ystäviensä kanssa ja kehittääkseen taiteellisia kykyjään taidemaalarina. Isänsä kuoleman jälkeen hän palasi Chinoniin missä Père Taffoneau opetti häntä tekemään viiniä. Charles kiinnostui enemmän ja enemmän Chinonista ja sen historiasta. Domaine Charles Joguet omistaa maita, joilla viiniä viljeltiin jo vuosisadan alussa. Hänen isänsä oli tunnettu alueensa parhaana viinin tekijänä ja oli ensimmäinen joka myi Chinonin aluuen viiniä pullossa. Charles taas puolestaan oli ensimmäinen, joka erittelee viininsä nuorista ja vanhoista köynnöksistä ja merkitsee sen myös pulloon. Nykyään Charlesia pidetään alueen guruna ja hänen viininsä on kiistatta alueen parasta. Charles Joguet käy vielä joskus ateljeessaan Montparnassella mutta viihtyy parhaiten Chinonin kauniissa luonnossa, jonka kaksi kaunista jokea Loire ja Vienne sulkee väliinsä. Alueella viljellään vain Cabernet Franc rypälettä, joka paikallisesti tunnetaan nimellä Breton. Yhteystyössä INAO:n kanssa hän koeviljelee myös pre-phylloxera köynnöksiä pienessä tarhassa, joka on alkujaan 1000-luvulta.
Eurooppa, Ranska