Château La Tour de By on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1965. Nykyään tilaa hallinnoi perustaja Marc Pages’n kaksi lapsenlasta: Frederic Le Clerc toimitusjohtajana ja Benjamin Richer de Pajat kaupallisena johtajana. Viinitarhat, jotka ulottuvat yli 110 hehtaarin alueelle, sijaitsevat erinomaisella paikalla kahden sorarinteen alueella Medocin pohjoiskärjessä. Useimmat palstoista ovat yli 40-vuotiaita ja istutettuina ovat perinteiset lajikkeet, kuten Cabernet Sauvignon, Merlot ja Petit Verdot, Château La Tour de By tekee viininsä käyttäen ympäristöystävällisiä menetelmiä, joilla varmistetaan hyvä sato ja optimaalinen kypsyminen kaikille lajikkeille. Viinin valmistus 1600-luvun kellareissa kestää 10 viikkoa, käyttäen osaksi puuta ja osaksi lämpösäädeltyjä terässammioita. Kypsyminen tapahtuu ranskalaisissa tammitynnyreissä, kestäen 6-18 kuukautta riippuen cuveestä.
Tuottajan kotisivuille
Eurooppa, Ranska