Chapel Down

Mielestämme meillä on jotain hyvin erikoista tarjota Chapel Down -kuohuviinien myötä.

Loistava tiimi erittäin ammattitaitoisia, lahjakkaita ihmisiä luovat maailmanluokan tasoa olevia, mielenkiintoisia, erottuvia ja palkittuja viinejä, jotka yllättävät ja ihastuttavat vaativiakin kuluttajia. Menestyksen salaisuus on se, että perusteet geologiaan, maaperään ja näkökulmaan viinin valmistuksessa ovat sopusoinnussa ja että tarhoille on löydetty innostuneet kumppanit, joilla on potentiaalia kehittää suuria viinitarhoja ja hyviä viinejä.

Kentin ja Sussexin alueella, Etelä-Englannissa on lähes identtinen geologia verrattuna Champagnen alueseen. Liidun hallitsema maaperä on erittäin hyvin soveltuva laadukkaiden rypäleiden viljelyyn. Tila on nuori ja kehittyy joka vuosi. Tilalla ollaan ylpeitä sanansaattajan roolista Englannin viininvalmistuksen kehityksessä. Etuoikeus työskennellä vihreän Englannin sydämessä luo myös velvollisuuden suojella ja parantaa tämän innoittavan ja kauniin alueen luontoa. Chapel Downin arvoja ovat suvaitsevaisuus, yritteliäisyys, kekseliäisyys, luovuus ja tyylikkyys. Chapel Downilla on omia viljelmiä sekä sopimusviljelijöitä, joita tuetaan tarjoamalla ainutlaatuisia pitkäaikaisia sopimuksia. Näin luodaan mahdollisuudet kasvattaa viinirypäleitä antamalla lisää turvallisuutta ja pitkän aikavälin tuottoja. Chapel Down tukee Kentissä myös paikallisia yrityksiä sekä lisäksi kouluja ja hyväntekeväisyysjärjestöjä, kantaen näin sosiaalista vastuuta alueella.

Chapel Down on nopeasti vakiinnuttamassa asemaansa maailmanluokan viinituotemerkkinä ja on saamassa kansallista ja kansainvälistä tunnustusta. Erittäin ylpeänä Chapel Down on ensimmäinen englantilainen tuottaja, joka sai kuohuviinillensä kultamitalin arvostetussa International Wine Challenge -kilpailussa.

 

Tuottajan kotisivuille
Category

Englanti, Eurooppa