Barolo ja Barbaresco ovat Italian, ehkä jopa maailman ylistetyimpiä viinejä. Näiden viinien yhteydessä mainitaan myös usein Ceretton veljekset Bruno ja Marcello. Veljekset ovat kasvattaneet pienestä perheyrityksestä modernin suuryrityksen, jonka valikoima on laaja. Ceretto on jakanut tuotantonsa seitsemän eri viininvalmistamon kesken, Barbarescossa on Bricco Asili, Barolossa Bricco Rocche, Roerossa Blangé. Heillä on myös osaomistus I Vignaioli di Santo Stefanoon, joka tekee alueen parasta Moscato d’Astia. Talo edustaa alueensa ehdotonta huippua uuden polven viinintekijöiden keskuudessa. Barolon sydämessä Castiglione Falletton kylässä sijaitsevat tämän talon kolme parasta tarhaa. Näiden tarhojen keskelle on rakennettu moderni viinivalmistamo, jonka keskeinen sijainti ja modernit välineet pystyvät tuottamaan alueen parasta Baroloa. Näitä hienoja Barolo -viinejä valmistettaessa käytetään hyväksi uusinta tekniikkaa tukemassa alueen perinteitä tapoja valmistaa Baroloa. Tämä antaa mahdollisuuden tuoda esille kaikki ulottuvuudet mitä Nebbiolo -rypäle ja hieno maaperä voivat viinille antaa.
Eurooppa, Italia