Cantina Sociale Vitucultori Canicatti

Antiikin Sisilian sydämessä, Caltanisettan ja Agrigenton alueilla, on viininviljely ollut aina osa asukkaiden toimeentuloa ja kulttuuria. Noissa historiallisissa maisemissa on 480 tuottajan muodostama osuuskunta Viticultori Canicatti jo 40 vuoden ajan tuonut esiin paikallista luonnetta ja kulttuuria yhdistettynä nykyaikaisiin laatuvaatimuksiin ja teknologiaan. Osoituksena tuotannon ja tuotteiden laadusta, myönnettiin heille parhaan Sisilian alueen viinintuottajan palkinto Vinitaly –messujen yhteydessä järjestetyssä kilpailussa vuonna 2010. Tuotannossa on 1000 ha käsittävillä tarhoilla kotoperäisten lajikkeiden, kuten Grillon, Catarratton ja Nerello Mascalesen lisäksi myös kansainvälisiä lajikkeita. Alueen maaperä sisältää paljon mineraaleja, jotka yhdessä kuivan ja kuuman ilmaston kanssa tuottavat omaperäisiä, laadukkaita viinejä, joiden tuotantoprosessin eri vaiheet on sertifioitu parhaimman laadun varmistamiseksi. Viticultori Canicattilla on myös oma viinien jälleenmyyntiliikkeiden ketju Sisiliassa.

Tuottajan kotisivuille
Category

Eurooppa, Italia