Herdade Paco De Conde

Paço do Conde koostuu useasta eri yrityksestä, jotka omistavat kolme sisarusta - José, Luisa ja Miguel Castelo Branco. Tällä hetkellä yhtymä viljelee kaikkiaan 4000 hehtaaria maatalousmaata Etelä-Alentejon alueella ja tästä noin 2700 hehtaaria kuuluu omaan omistukseen. Sociedade Agrícola Encosta do Guadoana (SAEG) syntyi 2002 ja

Chateau La Tour De By

Château La Tour de By on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1965. Nykyään tilaa hallinnoi perustaja Marc Pages’n kaksi lapsenlasta: Frederic Le Clerc toimitusjohtajana ja Benjamin Richer de Pajat kaupallisena johtajana. Viinitarhat, jotka ulottuvat yli 110 hehtaarin alueelle, sijaitsevat erinomaisella paikalla kahden sorarinteen alueella Medocin

Juvè Y Camps

Yli kaksisataa vuotta sitten, vuonna 1796, perusti Joan Juvè Mir viinitarhat Saint Sadurnian sydämeen. Sittemmin hänen poikansa Antoni Juvè Escaiola jatkoi tilan kehittämistä taistellen mm. vaikean phylloxera-ajan ylitse. Vuonna 1921 perusti Joan Juvè Escaiola vaimonsa Teresa Camps Ferrerin kanssa ensimmäisen Juvè-nimisen viinilän, jonka johdossa pariskunnan

Terra Tangra

Terra Tangra on moderni, yli 300 hehtaarin suuruinen yksityinen tila Sakarin vuoristoisilla rinteillä, Balgarinin kylän alueella. Osa tuotannosta on luomusertifioitua. Kotoperäisten lajikkeiden, Mavrudin, Rubinin ja Melnikin lisäksi, tuotannossa on myös kansainvälisiä lajikkeita, kuten Cabernet Sauvignon, Syrah sekä Chardonnay ja Semillon. Tilan tuotteet ovat saaneet nopeasti

Domaine Marcel Deiss

Domaine Marcel Deiss sijaitsee Bergheimin kylässä, aivan Alsacen sydämessä. Domaine Marcel Deiss’n nykyinen viinintekijä Jean–Michel Deiss on viinimaailman kuuluisimpia terroirin puolestapuhujia. Hänestä on tullut yksi keulakuvista viinirypäleen kasvupaikan arvostuksen nostamisessa. Sukutilallaan, jonka historia juontuu aina vuoteen 1744, Jean-Michel hoitaa 26 hehtaaria viljelmiä. Palstat sijaitsevat yhdeksän

Vinhos Barbeito

Vinhos Barbeito perustettiin vuonna 1946 Mário Barbeito de Vasconcelos’n toimesta ja on siitä lähtien ollut saman perheen omistuksessa. Tuohon aikaan Madeira-tuottajia oli noin 30 ja vienti sotien jälkeen kehittymässä. Vähitellen Mário Barbeito sai asiakkaita eri puolilta maalimaa ja osa näistä toimijoista on yhä edelleen yhteistyössä

Bodegas Pedro Luis Martinez

Vuonna 1870 yritteliäs viinikauppias Roque Martinez perusti kahden toverinsa kanssa Jumillan ensimmäisen kauppakellarin. Tilaa hoidettiin neljässä sukupolvessa kunnes se siirtyi Bastidan perheen omistukseen, jolloin tilaa myös nykyaikaistettiin voimakkaasti. Nykyään tarhoilla käytetään uutta ja modernia tekniikkaa ja viininvalmistuksen koko prosessin hallinta täyttää uusimmat laatuvaatimukset. Rypäleet viiniin

Van Volxem

Saarin alueen sydämessä sijaitsee Wiltingenin viinintuottajakylä. Alue tunnetaan parhaiten sen Scharzhofbergerin viinitarhoista, joiden historia voidaan jäljittää aina roomalaisten ajoille. Van Volxemin tarhat perustuvat 1700-luvulla Luxemburgilaisen jesuiittajärjestön perustamiin viljelyksiin. Volxem viljelee yli 60 hehtaarin alalla ja tarhoja on monella kuuluisalla palstalla kuten; Wiltingen-Seguin, Klosterberg, Gottesfuß ja

Bodega Txakolina

Bodega Txakolina sijaitsee Aian kunnan alueella, Eztenagako Txorrua -vuoriston rinteillä, 300 metrin korkeudella. Täältä tarjoutuvat huikeat panoraamanäkymät merelle. Viinitila itsessään käsittää tilan rakennuksia ympäröiviä viinitarhoja 15 hehtaaria.  Varsinaisen viinilän ovat suunnitelleet arkkitehdit Alonso & Balaguer. Rakennus on minimalistinen yhdistelmä tyylikkyyttä ja toimivuutta, sulautuen täydellisesti maisemaan, samalla

Azienda Agricola Punset

Azienda Agricola Biologica Punset on Marcarinon perheen vuonna 1964 perustama tila, joka siirtyi jo vuonna 1987 luonnonmukaisten viinien valmistukseen, ollen yhtenä pioneerina luonnonmukaisen maatalouden kehittämisessä alueella. Vuodesta 2009 tuotanto sai ylimääräisen sertifioinnin laadusta, turvallisuudesta ja säännösten noudattamisesta luonnonmukaisen tuotannon takaamiseksi. Tämä NOP- sertifiointi on edellytys

Domaine De L’alliance

Daniel ja Valerie Alibrandin pieni, kuuden hehtaarin Domaine de l’Alliance sijaitsee Fargues’n kylässä, aivan Château d’Yquemin naapurissa. Daniel ja Valerie ostivat tämän Valerien kotiseuduilta löytyneen tilan vuonna 2005, joskin köynnökset tilalla ovat keski-iältään jo yli 50-vuotiaita. Uudet viljelijät siirtyivät pikku hiljaa luomutuotantoon ja nykyään viinirypäleet

Clos Saint Jean

Clos Saint Jeanin historia Chateauneuf du Papen-alueella voidaan ajoittaa aina 1900-luvun alkuun. Vuonna 1900 Edmund Tacussel perusti kyseisen viinitilan ja tuotanto aloitettiin vuonna 1910. Lähes sata vuotta tilalla valmistettiin laadukkaita kyläviinejä, jotka kuitenkaan eivät olleet kovinkaan maininnan arvoisia. Vuosituhannen vaihtuessa tilan vanhan isännän menehdyttyä, hänen

Domaine Rouge-bleu

Domaine Rouge Bleu sijaitsee Sainte-Cécile-les-Vignes’n alueella, Avignonin pohjoispuolella. Tämä pieni 9 hehtaarin tila on omistautunut biodynaamiseen viljelyyn ja pyrkii optimoimaan köynnöksen syvään juurtumisen ja tällöin saatavaan veden ja mineraalien saannin tasapainon. Maaperän mikrobien elämää pyritään edistämään ja hyönteismyrkkyjen, kasvinsuojeluaineiden ja keinotekoisten lannoitteiden käyttö on poissuljettu.

Gilles Louvet

Gilles Louvetin Etelä-Ranskassa sijaitseva viinitila siirtyi luonnonmukaiseen tuotantoon vuonna 1993 ja hän perusti tuolloin yhden Ranskan ensimmäisistä luomuviinituotantoon erikoistuneista yhtiöistä. Hän halusi jatkaa suvun intohimona olleen terroir-ajattelun noudattamista lopettamalla haitallisten kemikaalien käytön. Gilles Louvet Vineyardsin palstoilla tavoitteena on tuottaa viiniä sellaisena kuin se alun perin on