Array
  (
  )
  

  Zorzettig Cabernet Franc 2018

  • Tuotenro: 2970118
  • Viivakoodi: 8026901006325
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  16.95 

  Väri syvän rubiininpunainen, violetein sävyin. Tuoksu voimakkaan mausteinen, tummaa herukkaa, nurmikasveja ja pippuria. Maku monivivahteinen, kypsiä punaisia marjoja, kirsikkaa, mustaherukkaa sekä niityn yrttejä. Loppumaku pitkä, tasapainoinen ja pehmeän täyteläinen. Rypäleet ovat käsinpoimitut lokakuussa ja viiniä on käytetty matalassa lämpötilassa noin kahden viikon ajan. Hieno kumppani tummalle lihalle, riistalle ja vahvoille, kypsille juustoille. Rypäleet: Cabernet Franc 100 %.

  Zorzettig

  Zorzettigin perheen historia juontuu yli 100 vuoden taakse Spessa di Cividalen kukkuloille, Colli Orientali del Friulin sydämessä. Täältä löytyy ihanteellinen paikka viininviljelyyn ainutlaatuisen terroirin ja mikroilmaston ansiosta. Zorzettigin tarhat on istutettu yhdelle Spessa di Cividalen alueen korkeimmista kukkuloista ja täällä köynnökset ovat myös suojassa Alppien kylmiltä virtauksilta sekä nauttivat Adrianmeren hyödyllisestä ilmanvaihdosta.
  Nykyään perheen omistaman viinitilan pinta-ala on 115 hehtaaria ja vuosituotanto on keskimäärin 800 000 pulloa. Vientiä on 50 %, leviten alkujaan Itävaltaan ja Saksaan, sekä myöhemmin eri markkinoille, kuten Aasiaan, Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Pohjois-Eurooppaan.
  Luonto, aitous, kehitys ja laatu. Nämä ovat ”avainsanat”, jotka ohjaavat Annalisa Zorzettigin ajattelua ja työtä. Hän otti kymmenen vuotta sitten perheen viinitilan hallintaansa ja samalla käynnisti merkittäviä uudistuksia viljelyssä, alkuperäisten viinitarhojen valinnassa ja uudelleenkvalifioinnissa sekä tuotanto- ja pullotustekniikoissa.