Array
  (
  )
  

  Weemala Shiraz-Viognier 2016

  • Tuotenro: 8110610
  • Viivakoodi: 9323853000395
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  16.70 

  Viinin Shiraz tulee pääosin Mudgee’stä ja Viognier Orangesta. Rypäleet ovat poimittu eri aikoina helmi-maaliskuussa. Käyminen tapahtui avoimissa astioissa, jonka jälkeen 75 % viinistä on kypsytetty ranskalaisessa ja unkarilaisessa tammessa 10 kuukauden ajan ja 25 % kypsyi teräsastioissa, jotta viinissä säilyy hedelmäinen luonne. Viini suodatettiin kevyesti ennen pullotusta. Väriltään tumman granaatinpunainen, tuoksussa runsaasti mausteisuutta, kypsää punaista marjaa. Maussa kypsää kirsikkaa sekä lakritsaisuutta. Rypäleet: Shiraz 96 %, Viognier 4 %.

  Logan Wines

  Logan Wines on perheyritys Orangen ja Mudgeen alueella, New South Walesissa, Australian itäosassa. Peter Logan innostui aikanaan viineistä ollessaan nuorena miehenä reppureissulla Euroopassa. Opiskeltuaan ensin kemistiksi, hän suoritti myöhemmin enologitutkinnon Adelaiden yliopistossa. Nykyään Peter vastaa viinien valmistuksesta ja hänen vaimonsa Hannah taasen markinnoinnista.
  Tämä Central Rangesin viinialue sijaitsee noin 250 km länteen Sydneystä ja sen itäreuna rajoittuu luonnon kauniiseen Blue Mountainin vuoristoon. Alue on Australian vanhimpia viiniviljelyseutuja, kylmän ilmanalan pioneeri ja sinne on aikoinaan istutettu mantereen ensimmäiset chardonnayt. Loganit ovat tuottaneet viinejä nyt reilun vuosikymmenen ja tilan tuotanto on viime vuosina saanut lukuisia arvostuksia kansainvälisissä kilpailuissa ja lehdistössä. Vuosituotanto on noin 650 000 pulloa.

  Tuottajan kotisivuille