Array
  (
  )
  

  Weemala Riesling 2022

  • Tuotenro: 8110508
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  17.90 

  Vaaleankeltainen väri, tuoksussa aromaattista mandariininkuorta, limeä ja jääteetä. Makupaletissa kvitteniä, limenkukkaa, jasmiinia ja sitruunaa. Viinissä on myös mehukas tuoreus, joka antaa sille vaivattomuutta. Tässä viinissä on tänä vuonna hieman enemmän hedelmiä Orange -viinitarhoista, joten se on intensiivisempi ja vaati korkeampaa jäännössokeria tasapainottamaan happoa. Tämä johtaa kuivaan, mutta melko täyteläiseen viiniin. Alkoholi 12,0 %, hapokkuus 6,9 g/l ja jäännössokeria 7,7 g/l.
  Rypäleet: Riesling (Clare Valley 60% ja Orange 40%).

  Logan Wines

  Logan Wines on perheyritys Orangen ja Mudgeen alueella, New South Walesissa, Australian itäosassa. Peter Logan innostui aikanaan viineistä ollessaan nuorena miehenä reppureissulla Euroopassa. Opiskeltuaan ensin kemistiksi, hän suoritti myöhemmin enologitutkinnon Adelaiden yliopistossa. Nykyään Peter vastaa viinien valmistuksesta ja hänen vaimonsa Hannah taasen markinnoinnista.
  Tämä Central Rangesin viinialue sijaitsee noin 250 km länteen Sydneystä ja sen itäreuna rajoittuu luonnon kauniiseen Blue Mountainin vuoristoon. Alue on Australian vanhimpia viiniviljelyseutuja, kylmän ilmanalan pioneeri ja sinne on aikoinaan istutettu mantereen ensimmäiset chardonnayt. Loganit ovat tuottaneet viinejä nyt reilun vuosikymmenen ja tilan tuotanto on viime vuosina saanut lukuisia arvostuksia kansainvälisissä kilpailuissa ja lehdistössä. Vuosituotanto on noin 650 000 pulloa.

  Tuottajan kotisivuille