Array
  (
  )
  

  Weemala Pinot Noir 2021

  • Tuotenro: 8111011
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  17.90 

  Väriltään syvän granaatinpunainen. Tuoksu, raikas, kevyt ja hedelmäinen, mukana maustepippuria, punaisia kukkia ja mansikkaa. Maussa suuntäyttävää punaista kirsikkaa ja rosmariinia, viipyilevällä sekä mausteisella viimeistelyllä. Rypäleet tulevat Tumbarumbasta, Uudesta Etelä-Walesista. Kahden vuorokauden kylmämaseroinnin jälkeen käyminen tapahtui villihiivojen avulla ja viimeistely luonnollisen malolaktisen fermentoinnin myötä ruostumattomassa teräksessä. Viini suodatettiin ennen pullotusta. Alkoholi 13,5 %, hapokkuus 5,3 g/l ja jäännössokeria 1,0 g/l. Rypäleet: Pinot Noir.

  Logan Wines

  Logan Wines on perheyritys Orangen ja Mudgeen alueella, New South Walesissa, Australian itäosassa. Peter Logan innostui aikanaan viineistä ollessaan nuorena miehenä reppureissulla Euroopassa. Opiskeltuaan ensin kemistiksi, hän suoritti myöhemmin enologitutkinnon Adelaiden yliopistossa. Nykyään Peter vastaa viinien valmistuksesta ja hänen vaimonsa Hannah taasen markinnoinnista.
  Tämä Central Rangesin viinialue sijaitsee noin 250 km länteen Sydneystä ja sen itäreuna rajoittuu luonnon kauniiseen Blue Mountainin vuoristoon. Alue on Australian vanhimpia viiniviljelyseutuja, kylmän ilmanalan pioneeri ja sinne on aikoinaan istutettu mantereen ensimmäiset chardonnayt. Loganit ovat tuottaneet viinejä nyt reilun vuosikymmenen ja tilan tuotanto on viime vuosina saanut lukuisia arvostuksia kansainvälisissä kilpailuissa ja lehdistössä. Vuosituotanto on noin 650 000 pulloa.

  Tuottajan kotisivuille