Array
  (
  )
  

  Wachgeküsst Weiss Secco

  • Tuotenro: 4090110
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  15.50 

  Rypäleet on käsin poimittu, hellävaroen puristettu ja viini on käytetty lämpötilakontrolloidusti sakan päällä terästankeissa. Tämän kevyesti pirskahtelevan viinin tuoksu on aistikkaan hedelmäinen, sitrusta, greippiä ja mangoa. Maku keskitäyteläinen, pyöreän hedelmäinen ja hieman ruohoinen, hyvä hapokkuus. Maussa hallitsee erittäin pirteä, nuori hedelmä ja miellyttävä tasapaino. Sopii aperitiiviksi, kevyille alkupaloille, leikkeleille ja salaateille. Ihanteellinen terassiviini. Jäännössokeri 10,0 g/l, hapokkuus 6,0 g/l. Rypäleet: Rivaner, Cabernet Blanc ja Riesling.

  Bioweingut Lorenz

  Lorenzin suvulla on viinin tekemisen perinteitä aina vuodesta 1725 lähtien ja perheen viinitila sijaitsee keskeisellä alueella Rheinhessenissä. Alue ja tarhat ovat Saksan parhaimmistoa leudon ilmastonsa ja monipuolisen maaperänsä ansiosta. Tilalla valmistetaan korkeatasoisia laatuviinejä monipuolisesti. Valkoviinilajikkeista viljellään Riesling, Pinot Blanc, Chardonnay, Rivaner, Huxelrebe ja Scheurebe sekä punaisista Dornfelder, Cabernet Sauvignon, Regent ja St. Laurent. Tilan kaikki työt tarhoissa ja kellareissa tehdään itsenäisenä ja näin voidaan taata puhtaus ja laatu jokaiselle pullolle.
  Lorenzin filosofiana on Nauti hyvyys!. Tämä tarkoittaa intohimoista suhtautumista luonnonmukaiseen tuotantoon ja sitoutumiseen luonnon huolehtimisesta. Tämä saadaan aikaiseksi luopumalla synteettisesti valmistettujen hyönteisten, rikkakasvien ja sienten tuhoaineiden sekä keinotekoisten lannoitteiden käytöstä. Näiden toimenpiteiden lisäksi varmistetaan viinitarhan luonnollinen ja terve tasapaino ylläpitoa kylvämällä tarhoille erilaisia villejä yrttejä ja palkokasveja sekä hyödyntämällä luonnonmukaisen humuksen lannoitusta. Tila kuuluu EcoVinin ja Bundesverband Ökologischer Weinbaun (ekologisten viinintuottajien liitto) järjestöihin.
  Viinitarhoja on yli 15 hehtaaria sijaiten ihanteellisella paikalla keskellä Rheinhessenin viinialuetta. Maaperän rakenne vaihtelee hiekkaisesta, liejunsekaisesta savesta, kvartsiitin sävyttämään liuskekiveen.
  Viininvalmistuksen perusteina ovat rajoitettu tuotto viinitarhoilla, herkkä murskaus ja rypäleiden käsittely, hidas ja hallittu käyminen ja näin parempi maun kehitys sekä käyminen yhdistäen ja hyödyntäen puutynnyrien ja terästankkien ominaisuudet ja punaviinien valmistus perinteiseen tapaan puutynnyreissä.

  Tuottajan kotisivuille