Viinit syntyvät pieneltä, 50 vuoden ikäiseltä viinitarhalta tuotetuista viinirypäleistä Loncomillan laakson rannikkoalueella. Tyyliltään viini on voimakas ja elegantti, mukana runsaasti luonnollista hapokkuutta, joka tukee pitkää kehitystä pullossa. Väriltään syvänpunainen kirsikka ja tuoksussa on erittäin voimakasta punaista hedelmää, moniulotteista yrttisyyttä, laakerinlehtiä ja minttua. Maku Välimerellinen ilmentymä, jossa kiinteät tanniinit ja mehukas hapokkuus antavat tähän viiniin erityisen persoonallisuuden. Viini fermentoitiin ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa käyttämällä perinteisiä tekniikoita, jotka sisältävät kolme pumppausta päivässä. Käymisen jälkeen viini siirretään ranskalaisiin tammitynnyreihin, missä viini ikääntyy vielä 18 kuukauden ajan ennen pullotusta. Ruokana karitsa, curry ja kani. Rypäleet: Carignan 100 %.