Array
  (
  )
  

  Venus 2016

  • Tuotenro: 3270310
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 14,5
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  40.90 

  Intensiivisen sinipunainen väri, tuoksu hunajainen, voimakkaasti kypsän hedelmäinen, syvän marjaisa, mehevästi tamminen, mukana orvokkia ja savua, nuori. Maku on makeasti hedelmäinen, roteva, paahtuneen tamminen, tanniininen, melko täyteläinen ja pitkä. Viini käytetään luonnonhiivoilla ja kypsytetään ensin isoissa 4500 litran puusammioissa 6 kuukautta, jonka jälkeen vielä 12 kuukautta 2500 litran puusammioissa. Upean täyteläinen yhdistettävä tummien lihojen ja haudutettujen pataruokien kanssa. Rypäleet: Grenache 50 %, Carignan 40 % ja Syrah 10 %.

  Venus la Universal

  Montsantin ja Prioraton pienet viinialueet Barcelonan ja Penedèsin naapurissa ovat vanhastaan tunnettuja todella voimakkaista ja jopa raskaista punaviineistään, jotka selättävät helposti Riojan rankimmatkin tuotteet mennen tullen. Alue, jonka viininviljelys oli alkanut jo roomalaisten aikakautena, oli kuitenkin jäänyt unholaan ja sen viiniviljelmätkin olivat supistuneet murto-osaan menneestä. Tässä tilanteessa potentiaalista maaperää etsineet nuoret espanjalaiset viinifriikit löysivät alueen uudelleen. Tällä hetkellä Montsant ja Priorat kukoistavat uudestisyntyneenä ja niiden viinit luetaan Espanjan absoluuttiseen parhaimmistoon.
  Venus la Universal on projekti, jossa nuoret uuden sukupolven viinintekijät haluavat osoittaa yhteyden merkityksen luonnon kiertokulun, maaperän, ilmaston, viinitarhojen, ihmisten ja viinin välillä.
  Sara Pérez (Mas Martinet) ja René Barbier (Clos Mogador) tekivät pitkään työtä DOQ Priorat-alueen uudestisyntymisen taustalla ja päättivät ryhtyä uuteen seikkailuun nimeltä Venus la Universal. La Universal on viiden viininviljelijä-perheen yhteinen hanke, jossa he sitoutuvat luonnonmukaiseen maatalouteen.
  Dido Blanc, Dido ja Venus ovat täysin orgaanisella tavalla tuotettuja viinejä, jotka kuvaavat Montsantin alueen intensiivistä voimakkuutta ja samalla naisellista sensuellisuutta.