Array
  (
  )
  

  Uvaggio Coste della Sesia 2015

  • Tuotenro: 2140500
  • Viivakoodi: 8033219922155
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  31.00 

  Tämä upea viini tulee Marchien sisartilalta Piemonten alueelta. Proprieta Sperino on perustettu 1800-luvulla ja siirtynyt Paolo de Marchin ja hänen poikansa Lucan omistukseen vuonna 1999. Väri kirkkaan vaaleanpunainen. Monimuotoinen ja voimakkaan aromikas sekä yrttisen suuri ja täyteläinen. Raikkaan ja kirpean marjaisa, puolukkaa, karhunvatukkaa ja mustikkaa. Aromikas viini, jonka maussa korostuu raikkaus ja tuore marjaisuus. Viiniä on kypsytetty 15 hehtolitran tammitynnyreissä 22 kuukauden ajan. Rypäleet: Nebbiolo 80 %, Vespolina 15 %, Croatina 5 %.

  Isole e Olena

  Isole e Olena on Toscanan legendaarisia tuottajia ja tila luetaan maailman 10 parhaan pientuottajan joukkoon. Monesti kirjallisuudessa viitataan juuri Isole e Olenaan, kun puhe on ”supertoscanalaisista” viineistä. Tuottajalla on meriittinään kulttimaineen lisäksi myös ennätysmäärät Gambero Rosson kolmen pikarin arvioita ja huippupisteitä kaikilta kansainvälisesti arvostetuilta viinilehdiltä ja kriitikoilta. Isole e Olenan takana on mies nimeltä Paolo De Marchi. Hänen hartioillaan lepää suuresti vastuu tilan tuotannosta ja viineistä. Paolo on tinkimätön laadun tavoittelija, jonka tavoitteena oli alun perin tehdä Chianti, joka on maailman parhaimmistoa. Tässä hän on onnistunut ainakin kaupallisesti, Olenan Chianti Classicoa on lähes mahdoton ostaa; satomäärät ovat naurettavan
  alhaisia ja viiniä ei yksinkertaisesti ole kaupan hyvillekään asiakkaille. Hänen Cepparellonsa, Vin Santonsa ja Syrahinsa ovat saavuttaneet myös samanlaisen kulttimaineen.