Array
  (
  )
  

  Touraine Sauvignon Blanc 2019

  • Tuotenro: 1790100
  • Viivakoodi: 3527650000015
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  14.95 

  Touraine Sauvignon Blanc -viinin rypäleet tulevat noin 30 vuoden ikäisiltä tarhoilta. Tuoksussa herukkaa, sitrusta ja omenaa. Makupaletissa samat aromit toistuvat, erittäin puhdas ja raikkaan hapokas jättäen miellyttävän aromikkaan jälkimaun. Soveltuu salaateille ja luonnollisesti kala- sekä äyriäisruokien kera.

  Domaine du Pre Baron

  Guy ja Jean-Luc Mardon viljelevät 35 ha suuruista Domaine du Pre Baron -tilaansa Oisly`n kunnassa, Tourainen viinialueella Loiren laaksossa. Jean-Luc on ollut vastuussa vuodesta 1995 ja edustaa viidettä sukupolvea tilan hoidossa. Hän on tuonut tilan perinteisiin viljelymenetelmiin modernia tekniikkaa, jolloin jokaisen tarhan erikseen vinifioidut viinit säilyvät mahdollisimman autenttisina. Myös satomääriä on pienennetty laadukkaamman raaka-aineen saamiseksi. Atlantin läheisyys tuo alueelle viileät yöt, jotka mahdollistavat hyvän hapokkuuden ja aromien kertymisen rypäleisiin. Alueella on myös vähemmän sateita ja enemmän aurinkoa kuin suurimmassa osassa Loiren laaksoa, mikä on hyvin tärkeää erityisesti Malbec- ja Cabernet-rypäleiden kypsymiselle. Pääosa tarhoista, joilla viljellään Sauvignon Blanc-, Gamay- ja Pinot Noir –lajikkeita, ovat hiekka- ja sora-pohjaisia. Muiden punaviinilajikkeiden tarhat koostuvat hiekasta ja kalkkikivestä.
  Domaine du Pre Baron on hyväksyttynä jäsenenä Terra Vitis –järjestössä, jonka jäsenet sitoutuvat luonnonmukaisuuteen ja kestävän kehityksen sääntöjen noudattamiseen kaikessa toiminnassaan. www.terravitis.com.
   

  Tuottajan kotisivuille