Array
  (
  )
  

  Terrazas de Serapia tinto

  • Tuotenro: 3430514
  • Viivakoodi: 8437015035031
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  18.90 

  Viiniin käytettävät Garnacha-rypäleet tulevat vanhoilta terassi-tarhoilta, jotka sijaitsevat yli 900 metrin korkeudessa erittäin mineraalisessa maaperässä. Rypäleet korjataan käsin ja sen jälkeen käyminen tapahtuu erittäin kylmässä, osa tammitynnyreissä ja osa sementtitankeissa. Viiniä kypsytetään vielä 12 kuukautta ennen sekoitusta ja pullotusta.
  Viini on kauniin kirsikanpunainen väriltään. Tuoksussa lihaisuutta, runsasta kypsää marjaa, vaniljaa, savuisuutta sekä hivenen tammisuutta. Maku samettisen täyteläinen, marjainen ja roteva.
  Rypäleet:  Garnacha 100 %.

  Maquina & Tabla

  Máquina & Tabla on Oriolin ja Susanan vuonna 2012 Castilla y Leóniin perustama pieni perheyritys. He vuokrasivat ja ostivat eri alueilta vanhoja ja erikoisia viinitarhoja ja muuttivat niiden viljelytyylin biodynaamiseksi. Oriol on viinintekijä ja työskennellyt aikaisemmin mm. Clos Mogadorin, Vinya l’Hereun, Heredat Montrubín, Els Jelipins’n ja Prieto Parienten tiloilla. Susana tulee taiteen ja viihteen maailmasta ja vastaa tilan tuotteiden ulkoasusta sekä markkinoinnista. Máquina & Tabla on luonnon ja ihmisen interventio, missä luonto sekä terroir asetetaan etusijalle ja ihmisen kädenjäljellä pyritään ainoastaan edesauttamaan viinitarhoilla luonnon oman toiminnan toteutumista.