Syvän kirkkaan rubiininpunainen väri. Tuoksussa Sangiovese tulee selvästi esille, luumua, kypsää kirsikkaa, orvokkia ja taustalla hitunen vaniljaa. Maku täyteläinen ja hyvärakenteinen, miellyttävän pehmeät tanniinit, hyvä hedelmäisyys ja pitkä jälkimaku lakritsin ja tupakan aromein. Hyvin tehty ja tyylikäs viini. Rypäleet tulevat Pisan provinssista, Morronan alueelta. Puristamisen jälkeen viiniä maseroidaan ja käytetään kuorien kera 10 – 15 päivän ajan. Viiniä kypsytetään tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan ja pullokypsytetään 4 kuukautta ennen myyntiin laskemista. Ruokasuositus: Mausteiset liha- ja riistaruuat. Rypäleet: 60% Sangiovese, 40% Cabernet, Merlot ja muut paikalliset lajikkeet.