Kirkas, oljenkeltainen väri kultaisin sävyin. Tuoksussa raikasta omenaa ja vaaleaa päärynää sekä yrttisiä aromeja, tuoretta sitrushedelmää ja nektariinia. Tämä Chardonnay on miellyttävän hapokas, ja maussa löytyy miellyttävästi hedelmäisiä elementtejä, sitrusta, omenaa ja persikkaa. Taustan hienoinen tammisuus ja puhdas mineraalisuus takaavat tasapainoisen lopputuloksen. Oivallinen viini paistetun lohen ja sienikastikkeen kera. Rypäleet: Chardonnay 100 %.
Kaesler Estate
Kaesler omistaa Barossan laaksossa hieman yli 37 hehtaaria viinitarhoja, joissa suurin osa on vanhoja, 1890-, 1930- ja 1960 -luvuilla istutettuja viiniköynnöksiä. Rypäleet poimitaan ja leikataan käsin ja kastelu on minimoitu. Köynnösten harvennus tehdään useimpina vuosina sadon pienentämiseksi ja maun maksimoimiseksi. Kaeslerin viinitarhat perustivat vuonna 1893 sleesialaiset siirtolaiset. Kova työ ja näiden pioneerien omistautuminen tasoittivat tietä nykyisille omistajille.