Array
  (
  )
  

  Spätburgunder trocken Blanc de Noir 2019 Kruger-Rumpf

  • Tuotenro: 4100310
  • Viivakoodi: 4024831912109
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  23.10 

  Tämä perinteisen punaviini-lajikkeen rypäleet tulevat kvartsin ja liuskekiven hallitsemalta Münsterer Rheinbergin tarhalta ja viini on kirkas, hennon kullankeltaisen värinen. Viini on kylmäkaytetty terästankeissa ja se on aromeiltaan ruohoisa ja mausteinen, mukana sitrusta, omenaa ja melonia. Maussa hallitsee pirteä, nuori hedelmä sekä makeuden ja hapokkuuden miellyttävä tasapaino, jossa selkeää vihreää yrttiä taustalla. Jälkimaku pitkä ja mausteinen. Ruokana esimerkiksi parsa, raikkaat salaatit, grillattu lintu ja juustot. Jäännössokeri 4,3 g/l, hapokkuus 7,2 g/l.

  Weingut Kruger-Rumpf

  Kruger-Rupmfin perheessä viininviljelyä on harjoitettu aina vuodesta 1708 alkaen. Perinteikäs tila ja viinilä on rakennettu vuonna 1830. Sukupolvien ajan perheen periaatteisiin on kuulunut luonnon kunnioittaminen, koska se on ollut seikka, joka on muodostanut perustan jokapäiväiseen työhön sekä korkealaatuisten tuotteiden syntymiseen. Kruger-Rumpf on ollut myös Verband Deutscher Prädikatsweingüter eli VDP:n jäsen vuodesta 1992 alkaen.
  Viinejä leimaa ainutlaatuinen ja erottuva tyyli. Ne ilmaisevat poikkeuksellisen selkeästi tietynlaista aitoutta, alkuperää, maaperää ja lajikkeen sekä vuosikerran ominaisuuksia.
  Valkoviini on talon erikoisalaa, kuten Riesling, jonka köynnökset kasvavat pitkin 70 % jyrkkiä rinteitä, ollen tyypillisintä Nahea. Kruger-Rupmfillä ollaan erityisen ylpeitä 50-vuotiasta Riesling-viiniköynnöksistä Münsterer Pittersbergin ja Münsterer Dautenpfänzerin tarhoilla. Silvaner- ja Pinot Blanc -rypäleiden osuus on kymmenen prosenttia viinitarhoista.
  Eri Pinot -lajikkeet (Pinot Gris, Pinot Madeleine ja Pinot Noir) sekä Chardonnay, Scheurebe ja Gewürztraminer laajentavat valikoimaa.
  Jyrkkiä viinitarhoja, jotka sijaitsevat Nahen kapeassa laaksossa, runsas auringonpaiste hemmottelee kesän aikana. Maaperässä mineraalit sijaitsevat alimmissa kerroksissa, jolloin viiniköynnösten on juurruttava syvään saadakseen riittävästi ravinteita. Kruger-Rumpfilla on tarhoja myös Rheinhessenin rinteillä.
   

  Tuottajan kotisivuille