Array
  (
  )
  

  Sinols Garnatxa de l’Empordà 50 cl

  • Tuotenro: 3540100
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,5 l
  • Alkoholi: 15
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  22.90 

  Tämä solera-menetelmällä valmistettu herkullinen jälkiruokaviini on kirkkaan meripihkanvärinen, kultaisin sävyin viimeistelty. Tuoksu makea, sokeroitujen hedelmien ja leivonnaisten aromeja sekä karamellia ja hilloa taustalla. Maku nautinnollisen täyteläinen ja kypsän marjaisa, makeaa vaniljaa ja sekahedelmäkiisseliä. Hapokkuutta löytyy sopivasti ja viini maistuu suussa lämmittävälle ja samettiselle. Voimakas, kestävä, runsas, makea ja luonnollinen loppumaku.
  Solerakypsytys kestää 12 kk ja solera on laitettu alulle vuonna 1985. Rypäleet viiniin tulevat yli 50-vuotiaista köynnöksistä.
  Rypäleet: Grenache Gris 100 %. Alkoholia 15,0 %. Jäännössokeria 148 g/l.

  Bodegas Empordalia

  Empordàlia on Empordàn pientuottajien yhdistys, jonka jäsenet ovat työstäneet Empordàn maata sukupolvien ajan. Yhdistyksen tavoitteena on yksinkertaisesti yhdistää perinteet ja laatu jokaisessa DO Empordà-viinipullossa. Yhdistyksen synty ajoittuu vuodelle 1947, jolloin Vilajuïgaan perustettiin osuuskunta. Paun osuuskunta perustettiin myöhemmin, vuonna 1961, ja se sulautui Rosesin osuuskuntaan. Kolme osuuskuntaa perustettiin samaa tarkoitusta ajatellen: tehdä yhteistyötä ja tuottaa laadukasta, alueen luonnetta heijastavaa tuotetta. Tämän yhteisen tarkoituksen yhdistämänä vuonna 2015 päätettiin yhdistää voimavarat ja luoda nimi, joka tunnetaan nykyään nimellä Empordàlia, yhdistys, joka edustaa kaikkia alueen pientuottajia. Empordàlia on monien vuosien kovan työn, tiimityön ja perinteen vaalimisen tulos.
  Empordàlia sijaitsee pienellä alueella Katalonian koilliskärjessä, pohjoisessa Pyreneiden suojassa. Idässä se rajoittuu Verdera-vuoren juurelle, Rosesin lahdelle ja Välimereen. Etelässä Empordàn suoalueelle ulottuva tasanko ja lännessä naapurialueen Garrotxan kalliot rajaavat alueen Nämä neljä pääpistettä sisältävät kolme luonnonpuistoa: Albera Massif -luonnonpuiston, Cap de Creus -luonnonpuiston ja Aiguamolls de l’Empordàn luonnonpuiston suot. Tämä erityinen sijainti velvoittaa kunnioittamaan tarkasti ympäristöä ja takaamaan sen kestävyyden.