Tumma, syvänpunainen väri, violetti reuna. Tuoksu voimakas ja aavistuksen kehittynyt, rommikirsikoita, suklaata, kypsiä hedelmiä, luumua ja tammea. Maku voimakas ja täyteläinen, makean hedelmäinen, hyvät hapot ja mehevän makeat tanniinit, runsas ote suussa, pitkä ja täyteläinen jälkimaku. Rypäleet tulevat Tulumin laakson alueelta, 650 metrin korkeudella hiekan ja saven sekaisella maaperällä sijaitsevilta tarhoilta. Ne on kerätty helmikuun viileinä öinä ja niitä on kylmämaseroitu 10 vuorokauden ajan ennen käymisvaihetta terästankeissa. Viiniä on kypsytetty 3 kuukautta amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä. Upean mausteinen ja vahva pihviviini kesän ja talven grillijuhliin. Rypäleet: Syrah 60 %, Cabernet Sauvignon 40 %.