Kaunis kullankeltainen väri. Tuoksussa hunajaa, ja kuivattuja hedelmiä. Maku täyteläinen, hyvä hapokkuus. Pitkä mineraalinen jälkimaku. Suurin osa rypäleistä tulee Clos de la Commen tarhalta ja köynnösten keski-ikä on 45 vuotta. Viini on laitettu 500 litran tammiastioihin, joissa se on käynyt spontaanin ja malolaktisen käymisen, joiden jälkeen viiniä on kypsytetty 15 kk sakkojen päällä. Ennen pullotusta viini on kevyesti suodatettu. Rypäleet: Chardonnay 100 %.
Vincent Girardin
Vincent Girardin on Santenayn kuuluisuutta niittänyt nouseva tähti, joka aloitti toimintansa vuonna 1994. Hän hankki tällöin uuden talon, uudet tuotantotilat, kauniin vaimon, lisää maata ja oikeuden käydä viinikauppaa. Girardin tuottaa viinejä sekä omilta viljelmiltään, että muualta Côte de Beaunesta ostamistaan rypäleistä. Hän ei osta valmista viiniä eikä edes mehua, vaan nimenomaan rypäleitä, joiden kasvamistakin hän valvoo voidakseen olla varma laadusta. Satomääriä säännellään kovalla kädellä ja torjunta-aineiden sekä lannoitteiden käyttö on minimoitu. Girardin ei myöskään kirkasta eikä suodata viinejään. Girardinin viinit ovat hyvin tyylikkäitä, erinomaisen kypsiä, tasapainoisia, puhtaan hedelmäisiä ja rakenteeltaan hyvin integroituneita tammen ja tanniinien suhteen. Girardinin valikoima on myös todella leveä ja hinnat kohtuulliset. Girardinin viinit ovat tyyliltään varsin voimakkaita ja robusteja ja erityisesti punaviineissä on selvä yrttisen katajainen aromi. Moniin muhin Bourgognen viineihin verrattuna näissä on sisältöä verrattomasti enemmän.