Array
  (
  )
  

  Recioto Capitel Fontana 50 cl 2018 Tedeschi

  • Tuotenro: 2020305
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,5 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  45.00 

  Parhaiden tarhojen parhaista rypäletertuista on otettu parhaat osat ja jätetty pidemmäksi aikaa kuivumaan. Tänä aikana rypäleisiin on tullut jalohometta. Tämä viini on kuin makeaa Amaronea. Tummanpunaista, voimakasta, kokoon keitetylle sekamarjahillolle, suklaalle, rusinoille ja tummalle rommille tuoksuvaa. Maultaan viini on kuin tuoksunsa, alkoholia on runsaasti ja viini on erittäin täyteläistä. Vaihtoehto portviinille juustojen ja suklaajälkiruokien seuraksi. Ihanan lämmittävää myös sellaisenaan. Tarjoillaan huoneen lämpöisenä, marjajälkiruokien kanssa hieman viilennettynä. Rypäleet: Corvina, Corvinone, Rondinella, Rossignola, Oseleta, Negrara ja Dindarella.

   

  Tedeschi

  Tedeschit tekevät Valpolicellan alueella viiniä jo viidennessä polvessa perinteitä vaalien. Kaiken aloitti isoisoisä Nicolo vuonna 1824. Tällä hetkellä taloa hoitavat kolmannessa polvessa Silvino ja Renzo ja Sabrina ja Riccardo neljännessä. Tedeschit viljelevät maata Gardajärven itäpuolella ja tarhoja löytyy mm. Valpolicellassa, Valpolicella Classicossa ja Soavessa sekä Bardolinossa. Alueilla he ovat keskittyneet perinteisiin rypälelajikkeisiin. Talon mottona on tehdä viiniä perinteitä kunnioittaen ja uutta teknologiaa hyväksi käyttäen, siten että talon tyyli säilyy ja jokaisella viinillä on oma persoonansa.
  Tehdystä työstä Riccardo Tedeschi on saanut hienon tunnustuksen, sillä hän sai kesäkuussa 2012 vuoden viinintekijän palkinnon Kanadassa Torontolaisen ruoka- ja viiniyhdistyksen toimesta.