Array
  (
  )
  

  Quinta Nova Unoaked Colheita 2019

  • Tuotenro: 7080310
  • Viivakoodi: 5604805002297
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  19.90 

  Tummanpunainen violetin sävyin. Tuoksu erittäin täyteläinen, kypsää marjaa, balsamicoa, vaniljaa ja paahteisuutta. Maku täyteläinen, kukkainen, pehmeän kypsät tanniinit. Rakenteeltaan klassisen tyylikäs Douron alueen viini, jossa erittäin pitkä jälkimaku. Viiniin on käytetty rypäleitä Cima Corgon alueelta. Lämpökäymisen jälkeen viiniä on kypsytetty terästynnyreissä ennen lopullista sekoitusta. Viiniä ei ole suodatettu. Ruokana grillattu punainen liha ja paahdetut vihannekset sekä kovat juustot. Rypäleet: Tinta Roriz. Touriga Nacional, Touriga Franca ja Tinto Cao sekä Tinta Francisca pieni määrä.

  Quinta Nova

  Quinta Nova de Nossa Senhora do Carmo sijaitsee Cima Corgon alueella, lähellä Pinhãon kylää, ja on yksi kauneimmista Quintoista Douro -joen laaksossa. Quinta Nova de Nossa Senhora do Carmon tila on yhteensä 120 hehtaaria, joista 85 ha on istutettu viiniköynnöksille.
  Tilan historiallista arvoa Quintalla on huolellisesti säilytetty 1700-luvun kartanoon restauroidulla hotellilla sekä barokkityylisellä kappelilla, jonka historia ulottuu vuoteen 1795. Vuonna 1764 perustettu viinilä alkuperäisine oliivipuristamoineen on myös kunnostettu perinteitä kunnioittaen ja säilyttäen aitous sekä ympäröivä luonto.
  Nimi Quinta Nova eli uusi tila, on annettu aikoinaan kun kaksi Quintaa yhdistettiin alueella ja Nossa Senhora do Carmo on suojeluspyhimys, joka suojeli aikoinaan Rabelo -veneiden miehistöjä Douro-joen vaarallisissa mutkissa. Miehistöt kävivät usein rukoilemassa suojelusta tilan kappelissa ennen loppumatkaa ja antoivat paikalle suojelupyhimyksensä.
  Nykyään tilan on omistanut vuodesta 1999 Amorimin perhe. Tämän suvun viiniperinteiden historia juontaa vuodelle 1870, jolloin he perustivat pienen korkkeja valmistavan laitoksen portviinialalle. Se oli perheyritys ja sijaitsi Rua dos Marinheirosessa, aivan portviinivarastojen vieressä Vila Nova de Gaiassa. Yli neljä sukupolvea eri liiketoiminta-alueiden myötä on kehittänyt ja tutkinut korkkitammimetsiä Alentejossa ja nykyaikaistanut korkkien valmistusta teollisen integroitumisen myötä. Amorim Group on nykyään maailman johtavia korkkiteollisuuden harjoittajia ja tämä on edelleen toiminnan ydin, vaikka yhtiö onkin laajentanut viime aikoina muille aloille, kuten pankki-, kiinteistö-, matkailu-, televiestintä- ja tekstiilialat.

  Tuottajan kotisivuille