Array
  (
  )
  

  Prinz von Hessen Dachsfilet 2017

  • Tuotenro: 4210516
  • Viivakoodi: 4014984014447
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 12
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  29.90 

  Varsin hillitty tuoksu on kypsän hedelmäinen. Siitä voi erottaa kukkaista hunajaa, makeaa mausteisuutta ja kypsää persikkaa. Kypsän, mutta silti raikkaan hedelmäinen maku seuraa kukkaisessa hunajaisuudessaan tuoksua. Runsas aromaattisuus saa ryhtiä sitrusmaisesta hapokkuudesta ja reilusta mineraalisuudesta. Runsaudestaan huolimatta hyvin tasapainoinen kokonaisuus jättää poikkeuksellisen pitkän ja herkullisen jälkimaun. Voit nauttia viinin jo nyt, mutta se kehittyy vielä suotuisasti monen vuoden ajan. Jäännössokeri 4,2 g/l, hapot 7,3 g/l. Rypäleet: Riesling 100 %.

  Prinz von Hessen Weingut

  Rheingaun laatuviinialueella sijaitsevat Hessenin tarhat ovat kooltaan noin 45 hehtaaria ja kuuluisimmat tarhat ovat Johannisberger Klaus, Winkeler Hasensprung, Winkeler Jesuitengarten ja Kiedricher Sandgrub.
  Aikoinaan hetkellisesti Suomen kuninkaaksikin kaavaillun Frederik Kaarlen pojanpoika Landgraf Moritz von Hessen osti tämän perinteikkään, jo 1700-luvulta peräisin olevan tilan haltuunsa vuonna 1957. Nykyään tilan toiminnoista vastaa hänen vanhin poikansa Prinz Donatus von Hessen.

  Hessenin visiona oli alusta lähtien luoda Rheingaun viinit, jotka olisivat poikkeuksellisen tunnistettavat. Ideologia perustui huippulaatuiseen terroiriin, täydelliseen rypäleiden laatuun ja talon omaan tyyliin; viinin selkeyteen ja raikkauteen, puhtaaseen hedelmäisyyteen sekä eläväiseen luonteeseen.

  Nykyään tarhoilla viljellään pääsääntöisesti rieslingiä ja yli 60 % tarhoista on luokiteltu parhaimpaan kasvuluokkaan (Erste Gewächslagen).